26-04-2010

Idag är jag hemma och sjuk. Guu vad jag hatar att vara förkyld :P
Mamma ringde iaf nyss och sa att hon fått en bild mailad från en granne på min Folke. Hon som tagit bilden är en annan granne och hon tar helt underbara foton!! Måste bara visa ;)
Min kisse :*
Bild lånad från http://www.flickr.com/photos/laijnloo/

24-04-10

Nu har jag haft körkort i 24 timmar och det känns ganska bra!! Många timmars körning och bus blev det igår och jag måste bara säga att Challa är inte riktigt normal ;)
Sen fick jag inte rida Amigo igår heller :(

22-04-10

Timmar. Minuter. Sekunder. Nu är det fan nedräkning på riktigt!

21-04-10

Extremt söt unge asså! :*

18-04-10

Helgen har bjudit på mkt kul och mkt plugg! Jag haaar shoppat med Rebecca, köpt min avslutnings klänning(!), fikat på Stigs med mamma, busat med Moa, sett Alice i Underlandet för andra gången och pluggat som en tok. Även fått veta att snaaaart, så snart börjar jag jobba! :D Den här veckan kommer jag inte skriva, jag kommer att plugga! :P
Dock har jag inte ridit Amigo :( Hoppning på fredag iaf!! :D

14-04-10

Dag har jag haft en lektion och då slutat 10.00! Sen dess har jag suttit med körkorts teorin och det lär jag fortsätta med ett tag till.
.
Sen funderar jag på att fara till London. Asså jag funderar på riktigt. Det var tänkt att vi skulle fara dit och se Muse men pärona tyckte att det var för långt bort att börja planera(?), jag var 17 när jag frågade och jag ville ha pengar :P Nu är ju biljetterna slut, men jag funderar ändå på att följa med. Det är ju ändå LONDON! Det vore så otroligt roligt. Peppad är jag!
Solen skiner och snön försvinner! Älskar deet :)

09-04-10

Jag har TRÅÅKIGT! Jag har typ aldrig haft så här tråkigt i hela mitt liv. Jätte jobbigt. Jag ska städa till Jonas nu. Sen ska jag typ se en film. Det enda som kommer att göra det värt att jag ens steg upp idag är ridningen ikväll. Men det är länge dit. Vad ska man se för film då? Ååh så jobbigt livet är just nu. Jag har inte ens dragit upp för fönsterna.
.
Deprimerande inlägg :P
Puss på han iaf :*

08-04-10

Nya, och jäklar vad vad jag kommer rida bra imorgon ;)
Jag är glad! Pappa kommer snart hem med en ny bil, ridning imorgon, klarade just F-fasen, imorgon kommer ett nytt avsnitt av Vampire Diaries och mamma ska vara ledig från jobbet så vi ska nog göra nått kul! :)

Bildbomb från påskkursen!

Dag ett tog vi inga kort men vi red dressyr och sen lite skritt ute i det fina vädret! :)
.
Dag två red vi ett lättare dressyrpass och så fick jag testa Igor som är en sjukt konstig men fin häst!
.
Dag tre så ville Amigo inte in så jag fick jaga honom runt hela hagen! Sen så red vi ute i det fina vädret :)
.
Och dag fyra så red vi sten hård dressyr ;) Vi hade även stall jour och Challan följde med så det blev mkt bus :) Sedan tog vi även en lite skritt tur ute som avslutning!
Längtar tills på fredag då jag än en gång ska få rida världens finaste häst! :)

:D

Riktig lycka än inte bara ett par nya skor utan tvåå!

07-04-10

Igår var en galen dag! För det första så steg jag upp 06.00 på ett lov(!) och drog sedan på halken! Det var helt galet kul :D Jag skulle lätt vilja göra det igen och sen fick man köra skit söta bilar, vill haa! :)
:D

3-04-10

Var ett tag sedan jag skrev så jag börjar från igår :)

Andra dagen på lovet och första dagen på påskkursen! Det blev plumsning i hagen, ett stenhårt dressyrpass och en massa mys med Amigo<3

Idag blev det inte ett lika hårt dressyrpass eftersom att Amigo var lite konstig. Det blev lite fotande, men det lägger ja inte upp nu :P

Imorgon blir det nog en tur i skogen! Hoppas på fint väder :)


Sitter hos Challan med Rebbs och nu ska vi busaaa ;)