Hörredu!

Saknar min andra hälft så jag kan dö!

A R G

Jag tror jag ska börja vara arg lite oftare! Har kommit fram till att jag blir extremt mkt mer effektiv då. Idag har jag alltså "argmålat". Hann tre ggr så mkt som jag gjorde när vi var två och ingen av oss var arga. Så arg alltså ;)
 
Annars har det varit en KUNG helg! Fredag drogs det till Luleå för att festa loss och DJa lite ;) Anna stod för DJandet, Karin stod för den sociala delen och jag, jaa jag stod nog för drickandet! Mådde som jag förtjänade när jag vaknade igår och det ledde till att Karin fick köra hem! Men jävligt kul var det iaf. 
Mys igår med Rickard och sen drog vi och festade lite och grattade födelsedagsbarnet Rasmus :)
 
Idag har Rickard väckt mig lite för tidigt (läs: MYCKET FÖR TIDIGT!!) kalas fikat hos farmor (75 år :D) och så då "argmålat"
 
Nu ska jag till lägenheten och fortsätta för snart är det flytt som gäller! :D
 
 
Photo: På g till er LÅ, finbesök från Skellefteå! Olearys ikväll kära vänner. Väl mött på dansgolvet!
Photo: Kuuuul @ olles Lule Anna Victoria Söderström och Karin Östman :D :F
Två bilder från helgen :)

Bob och Hampus<3


Det ser värre ut än de är!

Det verkar bara bli längre och längre mellan gångerna jag skriver, men det finns typ ingen tid till det. Även om arbetsdagarna har blivit kortare så har tiden fyllts upp med jobb i lägenheten! 
 
Igår gjorde jag dock något lite sjukt. Jag var och satt in en p-stav. Detta innebär i princip allt jag hatar och ändå gjorde jag det frivilligt. Taaack och lov att världens bästa Karin kunde följa med mig och lugna mig och påminna mig om att andas ;)
 
Det börjar iaf med att man får en tandläkarbedövning i överarmen. Mycket obehagligt. Hon tryckte in nålen och förde den sedan upp och ner under huden för att bedöva så stor del som möjligt.
Sen vet jag inte riktigt vad som hände eftersom att sköterskan sa att hon inte tyckte att jag skulle titta. Jag kände ingenting, men de var så sjukt obehagligt för att jag kände hur hon tog i för att trycka in den ca 5mm stocka nålen och hur huden slet vid armbågen. Sen när hon drog ut nålen kände jag också det rann blod nerför armen. Mycket tacksam att jag slapp se och fick bedövning<3
Sååå här ser det iaf ut nu och det gör ont och är äckligt ;D Men jag är nöjd iaf och sjukt stollt att jag gjort det. Men hade fan aldrig klarat det utan Karin! Eller då hade jag iaf svimmat ;)

Expert Stormarknad.

Stessen är över. Igår stängde Expert Stormarknad på Solbacken portarna för gott. Det känns sorgligt, men samtidigt skönt. Nu ska man vidare på andra äventyr och jag skrev facktiskt på papper för framtiden idag. Det pirrar lite i magen, men på ett bra sätt.
 
Idag steg jag upp oförskämmt tidigt och drog till lägenheten. Badrummet och barskåpen är klara nu också. Jobb imorgon och på fredag, men jag har tänkt fara dit imorgon och städa och sätta in lite "lull lull" i badrummet imorgon :)
 
Ledig helgen och alkohol ska verkligen förtäras!

Stress

Livet är små stressigt nu alltså. Jobbar jävel och försöker hålla ögonen öppna resten av dagen. Tack och lov för lite lediga dagar i veckan. Tre lediga dagar och mina planer är att flytta den tredje. Därför ska jag nu verkligen kämpa för att få klart skiten!
 
Annars har det varit en underbar helg och jag har tillochmed fått umgåts med min efterlängtade Rebbe<3 Nu ska jag försöka sova igen för att orka med morgondagen. Ska upp tidigt som fan och börja beta av listan. Så mkt att göra och så lite tid! På återseende.