Min älskade hund.

Idag skulle han ha blivit 10 år. Saknaden blir bara större och större och det gör bara ondare och ondare för jag vill inte glömma. Jag vill inte glömma någonting om honom. Chester var så mycket mer än bara ett djur. Han hade en så stor personlighet. Det har gått 6 månader sen vi förlorade honom. Alltid älskad. Alltid saknad.
 
270405-101014
 

Några saker om mig som kanske inte alla vet.

 
Någonting som jag veerkligen hatar är shampo/balsam-kusar. Jag har en duschkabin där allt syns på väggarna och när det skvätter klumpar av shampo eller balsam som inte sköljs bort så torkar de som ihop och blir som små kusar. HATAR DEM!
 
Jag är såå beroende av Coca Cola. Mer Cola Zero för jag tkr vanlig smakar för mycket socker!
 
Nått jag har fått för mig är att jag kommer dö ung. Jag tror det är för att jag inte kan föreställa mig själv gammal.
 
Jag tycker inte om barn speciellt mycket. Dom är små och ömtåliga och lite äckliga.
 
Jag strycker alla mina kläder och ibland även mina sängkläder.(om jag inte har tillgång till en mangel)
 
Mary Poppins skulle jag kunna se hur många gången som helst! Även den nya fimen Saving Mr Banks, som handlar om hur filmen om Mary Poppins blev till, är helt fantastisk!! 
 
Min absoluta favorit rätt i heeela världen är denna: http://www.ica.se/recept/salami-och-ostfylld-flaskfile-257288/ Dock så måste det vara pappas version, för han följer aldrig receptet helt.
 
Jag äter hellre pulvermos än riktigt hemma gjort potatismos.
 
Nån gång ska jag äga en 74 Camaro Z.

Axelmos!

Onsdag mitt i veckan och jag har tre jobbar dagar kvar av denna vecka. Fyra jobbar dagar kvar tills jag åker till Sthlm och jag är redan sjuukt nervös :D
 
Nu är jag dock inne på min andra vecka som en av Giganterna! Det går riktigt bra tycker jag och jag har redan lärt mig sjuukt mkt, men just nu är det inte jättemycket kunder och försäljning.
Den här veckan är dessutom typ den segaste på hela året. Dels pga att det är veckan före löning och för att inom elektronik branchen så är det typ nyår nu. Det innebär att nu i början av Maj släpper alla tillverkare sina nya modeller, så det finns inte jätte mkt att välja på nu och det som finns är ganska dyrt. Så det är överdrivet lugna dagar denna vecka.
 
Idag efter jobbet har jag och Amanda varit och köttat axlar. Jag skulle försöka skaka en protein shake efter och det gick inte jättebra vilket betydet att man har tagit i ordentligt!
Imorgon ska jag springa. Fredag ska jag vila! Lördag ska jag jobba till 14 och beroende på om det blir hockey eller inte så blire kanske rumpa och mage! Söndag spinning och måndag åker jag till Sthlm! :) ojj ojj vilka galna två kommande veckor!! :D
 
 
I brist på bilder... Om 5 dagar får jag träffa tre favorit brudar igeen<3
 

Giganterna.

Gaahh vilken vecka! Mina första tre dagar är gjorda på Elgiganten och jag är nu en av giganterna. Det är sjukt mkt att lära sig, men det är så här jag tkr om att sälja! Det är det här som är kul :) 
Den kommande veckan är fullsmockad men jobb och där i mellan ska jag hinna med en massa träning förhoppningsvis.
Deffen går så där... Jag tycker att det går bra på veckorna, men på helgerna är det fruktansvärt! Pappa som bjuder på middag, godis och myskvällar osv...
Den här veckan ska jag verkligen kämpa och tänka på vad som kommer nästa vecka!
 
NU ska jag dra och handa lite, sen är de food prep a la kalkon och ikväll ska jag spinna! :)
 
 
 
 

Smärta bygger muskler.

Efter en intensiv tränings vecka så tog jag helgen "ledig" och vilar. Så nu känns kroppen bra igen och ingen träningsvärk finns kvar!
Första veckan på deffen har gått braaa. Över förväntan, inget fusk och jag bevisar för mig själv gång på gång att jag faktiskt har karaktär ;) Jag mår bättre, känner mig piggare och jaa de som känner mig väl vet att jag inte är så rolig när jag är hungrig, men det går ganska bra. Tycker jag själv iaf. Jag är inte sååå arg ;)
 
Idag har jag, helt själv, slira om bilen till sommardojjor och tvättat den jäveln.
Ikväll ska jag inte göra mycket vettigt. Håller på att tvättta nu och jag fundeerar om jag ska orka dra och handla ikväll också, men jag sparar nog det till imorgon då jag ska runt heela stan på 20000 ärenden...
 
Ny vecka. Nya möjligheter. Nya utmaningar. 
 
I fredags var det 6månader sen. <3 <3
 
 

Tisdag. Tisdag. Underbara tisdag!

Började dena fantastiska dag med mys i sängen med Bob. Han påminde mig om att jag tränade hårt igår genom att stå med hela sin tyngd (6 tjocka kilo) på min ena boob. Där va myset över!
 
Efter frullen satte jag mig ute på balkongen, lyssnade på relationspodden (typ kär i en podd) och njöt av solen! Det var verkligen sjukt varmt ute idag :)
Sen tog jag emot ett samtal och tackade ja till ett nytt jobb, som känns riktigt bra och spännande!
 
Efter de kunde jag inte sitta still så jag passade på att toook städa hela lägenheten, var och simma och "räddade livet på lillebror", spinnat och kört mage med bästa Amanda och nu ska jag inte röra ett finger resten av kvällen!
 

Deffen haar börjat!!

Denna måndag startade jag med vägning och mätning. Sedan en härlig äggfrulle :)
Taggen är på topp och jag känner mig redan smalare och starkare ;)
 
Idag har jag gjort ett långkok! Jag gjorde pulled chicken som räckte till 5 matlådor och som ska ligga på under 400kcal per portion och det var jääättegott! Planen var att jag även skulle göra fyllda färsbollar, men jag hade lyckats glömma köpa broccoli när jag var och handlade så det får bli en annan dag ;)
 
 

In i det sista!

Snaaart är påsken över och Sverige kan återgå till sitt standard intag av ägg igen!
Sen i onsdags har denna vecka bestått av jobb, på tok för mkt tid med familjen, en massa mat och lite träning.
 
Imorgon är deffen igång och jag ska starta dagen med en PW (om jag tar mig upp dvs) och seeen är det foodprep. Morgondagens muskelgrupper som ska plågas är boobs och lite biccar om tiden tillåter. Det ska bli kul att testa detta och nå nya mål. Nått att fokusera på när jag inte har så mkt mer att göra på dagarna ;)
 
Idag har jag fått en sista måltid hos mor och far, and it was gooood! suttit och muulat godis under hockeyn och varit på bio med lillebror och fortsatt mulandet. 10min kvar av dagen. Ska gå och se om jag hittar nått mer att mula ;) ;)