Trampa och dra!

Onsdag. Eller aa de är egentligen torsdag nu då :)
Har haft en riktigt produktiv dag! Morgon och lunch prom med Chester. Shopping med Mimmi. Powernap. Handlat lite och hämtat ut packet! Spinning. Middag och chill med brodern min :)
Powernaps har dock varit ett måste de senaste två dagarna eftersom jag verkar inte kunna sova på nätterna! Jag somnar vid två (även och jag går och lägger mig typ 11?) och så vaknar jag sju?!
Imorgon ska jag verkligen göra allt jag kan för att inte stiga upp ur sängen för än jag känner mig utvilad! Dock har jag en ganska kraftig to do list såå vi får la se hur detta ska gå :)
 
 
 
 
 

Löning var de va?


 
För många jaa, men för mig kommer den tyydligen imörra.
Större delen av dagen har varit trevlig och spenderats med Amanda <3 Shoppade sviningt snygga ljuslycktor till Amanda och Sebbe, det blev ett saftigt axelpass och så har vi sett PH och mulat godis. En bättre måndag. Därimellan har jag dock även hunnit toktvätta, stryka, städar läggan (kliiiiiniskt!) och jag hann färga håret!
Kan också tillägga att jag lyssnat sönder på låten ovan. Kärlek!
Nu ska jag skalla kudde för imörra är det jobb, mormor och intervaller i vitbergsbacken som står på schemat! 

Dag 3: Jag behöver bara Bob och Hampus faktiskt!

Dom är så sjuukt mysiga nu! Övermysiga tillochmed :) Dom gör allting lite bättre och dom gör det lite svårare att sura. Men jag är extremt duktig på att tycka synd om mig själv iaf. Men det gäller att hålla sig sysselsatt!
 
Idag ska jag och Amanda shoppa ännu mer inredning! (dock till henne den här gången) Jag ska färga håret och så ska jag köra ett riktigt jobbigt träningspass. Vad jag ska träna är jag dock osäker på än, men vi får se :)
En vecka kvar och det pirrar redan i magen! 

Amare et sapere vix deo conceditor.

 
Åhh en sådan underbar lördag jag hade igår!
Sov ut, brände på tok för mkt pengar och hade en spontan tvåmanna fest med Amanda innan vi drog ut på Verandan och dansade arslet av oss!
En AWESOME lördag helt enkelt!
Idag har jag mest legat i soffan och inte gjort mycket vettigt (förutom två promenader med Cherre<3)
En awesome söndag också.

Dag 1: Övergiven. Lämnad. Dumpad. Kalla det vad du vill, men det är ensamt.

Igår åkte alltså fröken Frisk till Aya Napa. Dit singlar åker för att supa, knulla och grisa. Och dit folk i förhållanden åker för att vara otrogna.
Jag har suttit ett tag och försökt sätta pin på vad det är jag känner. Jag är arg som fan! Men samtidigt ledsenoch besviken. Dåligt mår jag iaf. 
Jag trodde typ faktiskt inte att han skulle åka också! Jag har ju sagt varför, men det verkar verkligen inte ha gått fram... Jag undrar vad jag borde ha sagt(vad jag ska säga) för att han ska förstå hur jag känner. Fast samtidigt är e ju svårt när jag knappt vet det själv :/
 
Jag ska hålla mig extremt sysselsatt den här veckan iaf så jag slipper tänka och känna så mkt.
Igår efter jag jobbat hann jag med att städa kylen, skriva handlingslapp och sy nya gardiner :)
 
Mamma och pappa åker till USA idag också...
 
Hoppas ni får de bäst<3
 

"Waiting on a Friend"

Så var blien ren. Asså den är så jäävla ren! Riktigt skönt att slippa sitta i min brors matrester nu iaf ;)
 
Annars så börjar veckan lida mot sitt slut. Ingen aning vad jag ska hitta på i helgen. Jobbar lite imorgon och efter det blir det brudhäng och långhelg. Jag skulle gärna fara på en lite roadtripp, men frågan är bara vars?? :)
 
Nu ska jag ta och slänga ihop nå middag och sen är det dax för gymmet! :D
 
TBT
Vill sitta i den där stolen igen och bli tatuerad av en full/hög/iafpåverkad italienare i London. Det kommer nog inte, efter alla om och men, bli av i sommar. Förhoppningsvis slipper jag längta allt för länge till.
 

Frukost tips!

En nyttig och supergod frukost! Dessutom ska man göra den dagen före också så på morgonen när man är trött och kanske har lite brottom är den verkligen perfekt!! :)
 
Kvarg, lite vanilj pulver och några droppar stevia! Och sen kanske några bär, slingor eller frön eller vad man tycker om! :) Sen åt jag även två äggmackor och ett stort glas jos till också, men aa de var en riktig toppen frulle iaf! :D

In the fucking summer.

Så var sommaren typ över och folk börjar återvända till vanliga livet. Men vilken jävla sommar det har varit och nu hoppas jag verkligen att jag kan avsluta den på bästa sätt!
Har en ganska öppen vecka framför mig, men myycket som ska göras! Högst på listan står TOK städa/tvätta min "nya" bil. Annars blir de lite jobb, lite planering, lite bär-plock med farfar och en jävla massa gym!
det har gått segt i sommar, men nu är jag på G igen och taggad till tänderna ;D
 
Några av sommmarens instapics. Älskart!