Tänk va lite Celcius kan göra!

Ibland är jag faktiskt riktigt nöjd med min känslighet till koffein!
Har haft en små konstig dag. Vaknade halv 12, sjukt utvilad, och har sedan dess mått illa. Typ samma kännsla som när jag är åksjuk och så har jag varit yr... Inte kul. Men trotts de så har jag tvättat, handlat, hämtat kött hon pappa och sen satte jag mig i soffan och fastnade där lite. Tog en Celcius och tog mig sedan ut på en 9km PW! :D 
NU ska jag hämta min Lana och sen blir det Game of Thrones ;)
 

Nike i mitt hjärta. <3

 

Taking names and building muscles.

Jag har hittat en ny passion i livet. Nämligen spinning. Finns typ ingen träning som får mig att känna mig så nöjd över mig själv som ett riktigt köttigt spinningpass! Dock så har jag upptäckt att jag har fått bristningar på mina vader(!) Jag har typ alltid haft tandpetare till vader och även när jag red som mest hade jag xxs på mina shortchaps. Det är häftigt med såna förändringar, men jag önskar att jag hade tagit före och efter bilder!!
 
Nästa vecka ska jag göra fettmätningen igen. Det har gått ca två månader sen sist och jag hoppas det har hänt nått! :D 
 
Nuu ska jag göra mig iordning för att dra på stan med Amanda och sedan möta upp Lana för mat och lite shopping. Kan hända att nån av dessa godingar får följa med med hem... ;)
Har fått dille på Vagabond just nu... Farligt!
 

Tandtråd är en myt.

 
 
Igår kväll innan jag skulle gå och lägga mig tänkte jag va duktig och rengöra limp-hålet ordenligt. På min nedre tandrad har jag det ganska trångt så jag får alltid kämpa lite. Men när jag drog ut tandtråden, efter lite kämpande, stänkte det blod över spegeln och en stor bit ur min tand flög in i duschen!
Fick en akuttid hos tandläkarn idag före jobbet och AJ! Just nu pulserar heela min vänstra ansikts halva och jag tror de kan bli smyg svårt att sova ikväll :(
 
Nu ska jag packa gym väskan och gå och lägga mig. Imorgon är det jobb till 17 och sen spinning med Jossan! :)

Min helg.

Igår hade jag en så sjukt kul kväll! Planen va en tvåmanna med Amanda innan vi skulle dra ut och dansa röven av oss på Verandan. Istället fylldes lgh 1001 på torsgatan 15b med folk och det blev en fantastisk fördojja. Vi hann även med att dansa jävel! ;)
 
Imorse mådde man som man förtjänade, med de va ba att stiga upp och städa undan alla spår av fest. Hade nämligen råkat bjuda familjen på middag och lovat trerätters... IDIOTI!
Så jag har krigat och slitigt som aldrig förr och fick ihop en grryyyymmmt god middag :D
 
Skagenbakelse.
 
Helstekt sofilé. Mögelostsås. Rostade rotfrukter och en grönsallad.
 
Efterrätten hann jag inte ta kort på, men det blev mini pajer i två smaker. Key lime pie och daim kola paj. MUMS! Dog matdöden ;)
 

Business in the front party in the back!

Älskar verkligen när man beställt nått och leveransen går skit fort!!
I söndags beställde jag två tränings linnen från sportamore.se och dom kom redan idag :D :D
Ett från Nike och ett från Under Armour <3 
 
 
 
 
 
 
 

I´m training to be a BADASS!

 
 
Så var det måndag igen! Veckorna går så sjukt fort när man har ett jobb att gå till typ varje dag :D haha
Idag har jag jobbat hela dagen och sedan tränat rumpa och mage med Amanda. Blev verkligen inte ett hårt pass då både jag och Amanda har haft en monster jobbar helg och en ganska hård måndag också. Vi taggar ist om till imorgon då det är kort dag på jobbet och sedan spinning med Josse!
 
 
 

Cheat week is over!

Ojjjj vilken vecka det har varit. Har gjort så mkt och har fuskat såå mkt med deffen. Men nu är jag tillbaka på banan igen!
 
Idag har jag jobbat till 3, lagat lite mat, spinnat och sedan lagat en maaassa mat!
4 lådor korvstroganoff
4 lådor vegitarisk risotto
2 lådor köttfärsbiffar med broccolimos
och putsat och marinerat 1kg kyckling som ska bli 5 matlådor till imorgon :)
Bra söndag! 
 

Polis, polis, potatisgris.

I måndags jobbade jag från 9 till 18. Sedan kom pappa och hämta mig och skjutsade mig till flygplatsen för att flyga till Sthlm. 
 
Tisdagen startade jag tidigt som satan, hittade till Eriksdalsbadet och gjorde mig redo för test nummer 1. Klarade detta utan problem och krigade mig till Rekryteingsmyndigheten ute på Gärdet. Skrev IQ test, klarade det och fick sen skriva ett personlighets prov. Sen åt jag lunch och såg Johan Petersson, som spelar Zlatan i Partaj, i full mundering:
Bildresultat för zlatan i partaj
 
Sen fick jag vänta ett tag innan jag blev inkallad till doktorn som petade och klämde och tog EKG, kollade synen och hörseln och en massa annat. 
Sen styrke test och sedan kondition. Var klar vid 3 tiden och jag hade klarat allt och gått vidare till dag två!
 
Fick sovmorgon och befann mig på Rekryteringsmyndigheten 10,30. Blev genast inkallad till psykologen och sen vidare till en säkerhetsintervju med en polis. Har nog aldrig pratat så mycket om mig själv under 2,5 timmar i hela mitt liv! Sen var det klart.
 
Tisdag morgon var det ca 30st som skulle testas och eftersom droppade det av människor eftersom och vi var typ 10 st som tagit oss till slutet. Så är sjukt stolt över mig själv att tagit mig hit, men jag får veta om 2-3 veckor om jag tar mig in eller inte :D