Time to pretend.

Har jobbat idag för första gången med det nya kassa systemet och jag säger bara fy fan! Som att vara på ruta ett igen och jag hatar det. När jg väl lärt mig någonting vill jag hålla på med det. Nu måste jag fråga om hjälp hela tiden och jag känner mig bara ivägen. Så inge bra med det, men jag hoppas jag lär mej det nya fort iaf.
Annars så håller jag på att städa och jag vill bara slänga allt? Håller även på att planera pappas 50års party, redigera bilder till min fotovägg, planera julklapps inköpen (ja jag är i tid;D) och så ska jag försöka fota shoppingen från Götet och mina nya ridbyxor som jag köpte igår<3 SOBARA!

Åhh Kanada!

Tanken var att jag skulle ta kort på kanada gässen. Glömde dock mitt zoom objektiv och pallade inte att gå och hämta det så det blev inte jättebra... ;)

Vad ända in i helvette?!

Mååste få klaga.
1. Sittplatser på nattåg. Borde förbjudas! 15 timmars resa och har sovit tre timmar och det gör ont i hela kroppen. Skit i sittplatserna och gör liggvagnar av hela skiten ist!!
2. Småbarn på tåg. Bara fel. Stäng in dom tms i en egen vagn så kan de ha flänn tävling.
3. Hundar som gnäller. Helt ok att ha med sig hunden på tåget. Absolut! MEN då ska hundjäveln vara tyst!
¨
Egentligen borde tåg över huvutaget förbjudas. 15 timmar tåg när man kan flyga ca 1 timma. Hur korkad är man egentligen?
Nu däckar jag i min efterlängtade soffa<3
PS. 4. Va faan har alla lösenordsskyddat bloggarna för?!?!?!?!!!!

Det är sööööndag morgon...

Igår var sista kvällen och vi körde verklilgen all in. Alla flaskor skulle tömmas och det klarade vi nästan, men vi fick lite hjälp ;)
Just nu packar vi våra väskor för att kunna checka ut om en timme och 17.00 går tåget hem mot Skell. Vi tackar Göteborg för denna gång och hoppas på ett snart återseende!! :D

Det är lördag kväll!

Det är förfest med Rebbs och Jonas och jag kan ju bara säga att de är inte jätte roliga nu.. ;) Annars så har jonas sprutat ner vårt rum med champagne och deee gillar vi! Ikv är sista kvällen och vi super jääävel! :D

F Ö R L O V A D

Jag och Rebecca har förlovat oss. Det känns bra. Vi har bestämmt datum också! :D alla hjärtansdag år 2042! Alla är bjudna :D Då vet ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Två slitna kringare

Det är exakt vad vi är. JAg har suttit och tjatat på Rebbs att stiga upp i en halvtimma nu. Det går dåligt ;) Igår körde vi iaf bakishäng på Lisseberg... Inte det smartaste, sen drog vi tillbaka till hotellet och sov, men så går det om man är uppe till halv åtta på morgonen ;D
Nu ska vi iaf dra ut på jakt efter någonting att äta och sedan blir det lite shopping :D :D

There is a party in my pants?

Fötterna är fortfarande ömma från dagens shopping, men trotts det så beger vi oss nu ut på ostadiga ben i BGB! :) Ja vi är lite i kemisk obalans men vi gillart! Taggen nurååååååååå :D :D :D

Yeehh!

Igår skulle vi ha en mys kväll eftersom vi var så trötta, men nej. Fröken Englund tvingade mej till gymmet. Men det var typ skönt, för då passade vi även på att göra en ansiktsmask och basta lite :D Sen gick vi till rummet och tryckte onyttigt samt såg en film, myycket trevligt! Ny är det shopping med stort S som gäller. HADES :D

Dag ett i GBG! :D :D

Jag är kung på att hitta och har ett lokalsinne utan dess like alltså!! Rebecca håller nog inte med, men det skiter jag i ;) Våra första timmar här i götet har gått åt till att åka lite för mkt spårvagn, äta och kollat in omgivningen samt Nordstan. Där snackar vi shopping och det är där jag och Rebbs tänkt spendera våra vakna timmar imorgon ;) Nu ska vi ta och slå igång en film och ba chilla. Det blev ju inte jätte mkt sovning på tåget eftersom vi delade kupe med en pratglad snarkande gubbe, en tysk som gubben tyckte var otroligt intressant och en utvecklings störd liten gubbe :)
FÖTTER

Jaaaag är en katt, mjao, mjao, mjao, mjao.

Sitter just nu på tågstationen i bastuträsk och man kan ju säga att nu har partyt börjat;-) Rebbs freakar lite men det är kul:-D Nu taggar vi jävel iaf!

Walking on sunshine!

Sitter och våld trycker fudgekaka. Har nu semester. Har just sagt godnatt till brudarna. Planerna och förväntningarna flyger omkring i huvudet och ibland pirrar det i magen. Imorgon är det mycket som ska göras och vid ca 22.00 börjar partyt! Jag är i harmoni!
<3

Party like a rockstar!

Bilderna är mörka och det finns inte många, men men, sjukt kul kväll iaf ;D

E4:an <3 <3


Lite random, men jag var tvungen!! ;D ;D
'
Sitter som en överlevare efter dagens äventyr! Till IKEA och Alko gick allting bra, men hem... Blev en liten Sverige/Finland resa och jag kan nu säga att jag har varit i övertornio (5km ifrån iaf) ;) men tillslut kom vi hem iaf, några slantar fattigare, men bla några flaskor alkohol rikare :D Redan imorgon sprättar vi flaskorna, så ingen uppdatering blir det, men på lördag ska jag lägga in bilder på de senaste dagarna av livet :)

RIBBA RAM

Sitter i min säng med datorn och halv sover. Det har varit en helvettes dag på jobbet idag med sjukt jobbiga kunder, så jag hoppas på bättre imorgon! :) Annars så sitter jag och kikar runt på IKEAs hemsida och skriver inköpslista då jag och fyra brudar kommer besöka dem, (OCH ALKO) :D, nästa vecka! Imorgon slutar jag 5 och sen tänker jag förtära alkohol! ;)

Hej pinsam!

En kund kommer in och jag står vid kassan. Han ska köpa ett väggfäste. Han ser lite sur ut och hade sjuuukt mkt tatueringar! Jag trycker på datorn tills det kommer fram om garantin. Jag tittar upp och frågar vilket namn som ska stå på garantin. Han spärrar upp ögonen lite och ser förvånad ut och ger mej kortet samtidigt som han mumlade, det står där. Jag tar kortet och läser ett sjukt långt namn, letar efternamnet. Hmm..Junior....Wallmark! Slår igenom köpet, frågar om han vill ha en påse och säger hejdå. Just när han gått ut genom dörren skriker två av mina arbetskamrater samtidigt som dom tok skrattar, Linda såg du inte att det var Brolle?!?!! Vilken färg är brandbilen? :)

Nehe :P

Bror fick vara modell :P

@ Rebbs

Söndags date på G och måste  säga att vi har det otroligt trevligt här på Ekorrvägen :) Juust nu sitter vi och förtär en massa go saker och väntar på Rebbs syster som snart kommer med en film förhoppnings vis ;) Imorgon ska jag försöka ta fram kameran för att jag känner att det var längesen! Någon som vill bli fotad? :D :D

Just hanging!

Hemma denna lördag kväll och chillar gääärnet! Tanken är att jag ska ta tummen ur och färga håret, men frågan är om jag vågar göra det själv?! Sedan kommer jag nog dö lite i soffan och sedan agera fylle chaffis under kvällen ;D Imorgon är det jobb som gäller och sen är jag ledig måndag<3

Den femte augusti!

Idag är det den femte och det innebär att jag fyller nittong och ett halft och att det då är exakt ett halv år kvar innan jag fyller 20!! :D (systemet<3) Tänkte bara berätta de ;D

Jag är inte full jag är bara i kemisk obalans.

Bilder  från igår :)
Gårkvällen var riktigt rolig och det känns otroligt bra att jag knappt kännt av den någonting idag!
Har iaf haft en jätte härlig dag med underbaraste Moa. Vi började på Leos lekland, sedan hem och bada och de var ju inte så tråkigt att upptäcka att det är 32 grader i poolen ;) och sen avslutade vi det hela med att jag ärde henne fest hos mange låten!! :D Satan så roligt det var när hon går omkring och sjunger, fest hos mange, mange, mange! ;D
Nu ska jag iaf gå och lägga mej, för lite känner jag av gårdagen iaf ;)

Jag vet inte varför...

men jag saknar dej lite :)

HARD WORK!

Sitter just nu på jobbet och jobbar jävel... eller så int ;) Inte mycke folk direkt en solig dag som denna :P Så ist sitter jag och toktaggar kvällen som inte kommer bli någonting annat än kung!!