En dag i Split.


Makarska Kroatien


Demoner tycker inte om frisk luft och solsken.

En lång promenad med världens bästa Chester och fått gråta och klaga lite hos mamma så känns det lite bättre. Jorden kommer inte gå under. Jag ska klara det här. CVet ska vara klart ikv. Men nu ska jag ladda in bilderna, packa upp och sedan fara och hälsa på mormor och efter det fara och kolla på golvet som världens bästa pojkvän lagt i lägenheten medan vi var borta <3

Back to black.

Landade 04.00 igår i Luleå, var hemma i sängen 06.00 och steg upp 11 och drog och jobba. Kan väll säga att jag var liite trött igår! Så gick och la mig tidigt och steg upp tidigt och drog på jobbet för att lägga undan lite saker som ska köpas. En fläkt och dammsugare bla :)
 
Dock måste jag äga att allt verkligen känns skit jobbigt nu. När jag har pratat med kollegor om deras planer osv så har de redan sökt typ 10 jobb var. Jag har inte ens ett cv? Jag har panik över allt som har med A-kassa, lönegaranti och den här jävla konkursen att göra. Magkatarr here I come!
 
Nu ska jag ta tag i resväskan, ladda in bilderna från semestern och sedan skriva cv tills fingrarna blöder. Kul att vara tillbaka...

Torsdag

Alltså en dag kvar och helvette imorgon måste skinn brännas! Idag har det blåst så mkt så det har inte gått sola(dock bet jag ihop och solande ensam ändå) och jag blev av med en bikini som blåste bort :( så då gick jag och tanterna och fixade naglarna istället och så har vi kört en barrunda! Mycket trevligt :D imorgon är det då sista kvällen här i Makarska och lördag spenderar vi i Split och lördag natt flyger vi hem till Sverige igen och söndag väntar jobb igen... Nu ska jag skalla kudde så jag orkar ligga vid poolen och vara små bakis imorgon ;)

Konkurs.

Igår fick jag meddelandet om att Expert lämnat in en konkurs ansökan. Det känns skönt att få vara här på semester samtidigt som det känns förjävligt att inte kunna vara hemma med kollegorna. I helgen börjar utförsäljningen, men hur fort det kommer att gå innan allt är stängt och igenbommat vet jag inte. Jag vet inte heller hur många månader/veckor jag har jobb till heller och jag vet inte heller vad jag ska göra nu. Inatt har jag sovit ca 4-5 timmar. Det är jobbigt. Men jag ska glömma detta nu och absolut inte tänka nå med på detta tills på söndag då vi kommer hem. Dock är det lite jobbigt då man får flera sms per dag från Facket och vänner. Men detta ska jag inte tänka på nu! Nu ska jag sätta mig på vår balkong och dricka mig full på smirnoff.

Till er jag inte svarat på ert sms. Det kostar 2.50 per sms så jag svarar när jag kmr hem :)

Tisdag idag då.

Idag mår magen bättre och jag har ignorerat de kramper jag haft och solat och badat i massor. Jag kan med glädje meddela att jag inte längre är genomskinlig! Idag har vi solat mellan 09.40-13.00 efter det lunch och sen tog jag och bror en promenad genom Makarska för att vila skinnet lite och för att se lite av staden. Passade även på att köpa lite frozen yoghurt och sedan tillbaka till poolen mellan 14.20-16.00 och nu ska vi vila lite, duscha och köra lite balkonghäng före middagen :D Bra tisdag!

Liten uppdate från Makarska!

Ligger just nu på hotellrummet med matförgiftning. Och fyyy fan va det suger när det är strålande sol och 25 grader varmt ute...men men nog har jag varit sjuk på sämmre ställen ;) hoppas bara verkligen att det går över snabbt för detvar inte så här jag hade tänkt spendera min semester!! Nu ska jag försöka sova bort den här skiten och kanske försöka mig på lite solning vid poolen senare ;D ska försöka uppdatera någon fler gång, men det är jobbigt att uppdatera från en ipad och med ett wifi som fungerar ibland... Hadees! :D