31-03-10

Idag börjar påsklovet för mej! Känns så skönt och jag längtar enormt mkt till på fredag då påskkursen börjar :D

Nu ska jag skynda mej för att dra ner till stan för att klippa mej och få pappa att lära mej hur jag handlar på internet, ganska sjukt att jag inte lärt mej det än ;)

27-03-10

Nu kan jag dö lycklig!
Gårdagen började bra med lite shopping, middag med Rebecca och ridning med underbaraste Amigo! Det gick bra men det hade kunna gå bättre. Han är bäst ändå :) Drog sen till Jennifer för lite förfest och sedan till Station och där var Anders Bagge och jag fick en KRAAM!! :D Han är mysig ;)
.
Nu ska jag och Chester promenera till Ekorrvägen för en massa roligheter :D

25-03-10

Detta har varit en otroligt jobbig vecka! Jag har varit helt galet förkyld i två dagar, haft NK prov idag och psykologi inlämning imorgon som jag nu sitter och tok kämpar med! och som pricken över i så kom lillebror och skulle fixa en sak på min ipod och lyckades istället ta bort allting på den! sen han han också lägga in ett program så jag kan inte lägga tillbaka allt jag hade på den. Jag är så arg just nu så jag går och lägger mej.
Slänger nog in ett trevligare inlägg imorgon :P

22-03-10

Måndagen avklarad.
Vi kom hem från Jekkvik igår utan att ha brutit något eller några allvarliga skador, men en rejäl förkylning istället :P
Just nu ligger jag i min säng och hoppas på att det onda ska försvinna!
Här kommer lite bilder från Jekkvik :D
Älskar Jekkvik!

17-03-10

Drar nu mot Jekkvik för solning, bastning, snowboardåkning, firande av lillebror och mkt mer!! älskar såna här veckor när man slipper skola och slipper mattelektioner HELA VECKAN!! :D Ska nu panik packa det sista och hem kommer jag på söndag!
och Moa följer meed!

12-03-10

Denna fredag har varit lång! Började 08.00 på körskolan och resten av dagen shopping med Rebban :)
Nu kan man säga att lovet är över. Kan inte säga att jag är ledsen för jag har typ inte märkt att det varit lov, sen drar jag ju till Jekvikk på onsdag :D Peppar!
Nu ska jag ta och rengöra skålen åt Jonas och sedan slå en pling till fröken Englund :)

10-03-10

Nu har jag suttit  och försökt fixa designen i en och en halv dag och äntligen funkar det!! :)
Idag har jag suttit på staanstrafikskola och gjort lite teori och även kört för andra gången, mer blir det imorgon :D Nu helvette är jag på gång!
jag saknar min gamla webbcam...

9-03-10

Dagen har varit rolig :) upp tidigt och iväg till stallet! Vi jagade hästar i hagen i ca 40 min och drog sedan ut i skogen. Det var halkigt, men vi lyckades galoppera lite :D Då blev Amigo lite övertaggad, men det var rooooligt!

7-03-10

Gud vad det är skönt med lov! Lovet har börjat riktigt bra, med Party på Mollys, bad på Edda, lite shopping och mkt bra sällskap! :)
Du är saknad

4-03-10

Denna vecka har varit skön och rolig! Inte mkt skola, vilket gör det hela roligare!
Idag har jag tagit ett stort steg!(för mej iaf) Jag har tagit min första körlektion och bokat halken samt teori och uppkörning! :) Jag taggar!! :)
Imorgon är det fredag och början på sportlovet! = En lektion (matte), ridning och party!
Dagens vill ha är Mac and Cheese från USA! gärna i USA...gärna i svamp Bob form...