Mot gymmet!

The last tree or four reps is what makes the muscle grow. This area of pain divides the champion from someone else who is not a champion. That´s what most people lack, having the guts to go on and say they´ll go through the pain no matter what happens.
 
-Arnold Schwarzenegger
 
 

Baakis fånga dagen efter.

Så var helg alkisen tillbaka! Gårdagen var kul och lite sjukt längtar jag redan till nästa helg. Tror det kan bli legendariskt ;)
Dock någonting som är små konstigt med mig är att just nu, när jag ligger och mår bajs och inte riktigt vill röra mig från soffan, så längtar jag efter ett riktigt fruktansvärt träningspass! Har bokat en massa pass till i veckan och även om träningsvärken fortfarande finns i kroppen så längtar jag efter mer :D
Men vi lämnar träningen och allt nyttigt till imorgon för just nu skriiiker hela mig kropp efter chilli cheese <3
HADE (:
 
 

Linda tänker till!

 
Detta är ett citat som jag tror det var Kate Moss sagt. Det är veeerkligen det dummaste jag hört i heela mitt liv. Jag tycker så synd om Kate. Hon kan ju aldrig ha smakat typ mögelostsås! Eller suttit och ätit Nutella direkt ur burken. ELLER doppat MAXs chilli cheese i smält ost. *drägglar*
Haha jaa jag kan fortsätta huur länge som helst med denna lista, men verkligen. Riktigt korkat. Det är så det går när man bantar för mkt. Då försvinner hjärnan till slut också ;)
 
Nu ska jaag sova! Tidig kväll faktiskt för att imorgon ska jag stiga upp 8 och göra något som jag iiinte tycker om att göra. Jag ska äta frukost (!) Varför jag inte tycker om att äta frukost är helt enkelt för att jag tycker inte att det är gott. På morgonen tycker jag faktiskt inte att nått är gott att äta. (förutom godis)
Sen ska jag förvisso gå och lägga mig ett tag till. Sen gymmet. Lugnt pass. Har sträckt mig i knävecket.(?)
Sen lunch -> tvätta -> middag -> mys och planering av helgen med två babes <3

Bob.

 
Så, här har vi min kille Bob. Han är just nu jävligt gratis. Inatt har han lyckats väcka mig tre gånger, så just nu känner jag mig som en zombie! Gratis katt någon?
 

Plug in baby.

Söndag och imorgon väntar en ny vecka med nya möjligheter! Har fyra träningspass bokade och fler lär det bli ;) 
Helgen har varit lugn och jag har sysselsatt mig med jobb, fyllekörningar, däckbyte, bakning, min "konst" och ett fruktansvärt spinningpass på 55 minuter.
 
Nu väntar tre riktigt roliga veckor och jag känner att livet är lite lättare att leva nu när jag har saker att se fram emot!
 
Nu ska jag ta och slå igång en film och fortsätta på min elefant! Bara öronen kvar nu och sen ska jag försöka få den på OH-film så jag kan måla den :) Två tavlor på G och två till beställda... Vem har tid med ett jobb? ;)
 
(BTW ett film tipps: The giver. Mycket bra :))
 

Just sayin!

Mycket bra spellista på spotify:
 
Gamla goa party hits Har liksom 19 följare på den sååå ;)
 
Den är ganska fet.

KARMA (varning: jag är fruktansvärt duktig på att tycka synd om mig själv)

Asså på riktigt. Karma. Vad faan har jag gjort? De senaste åren har det hänt på took för många större tunga grejer i mitt liv. Jag hoppas att det här var det sista. Att det här var botten och att det bara kan gå upp/frammåt nu. (och att det stora helvettet CANCER bara kan hålla sig undan mig och dem jag älskar!!!!!)
 
Ett litet steg i rätt riktning hände iaf idag på jobb fronten, men vi får la se!(ta i trä) 
Och jag fick den första "Men Linda, visst har du gått ner i vikt?!" Jag kan faktiskt inte se det. Ser jag mig i spegeln så tkr jag att jag ser exakt likadan ut som för tre månader sen. Det syns tydligen mycket i ansiktet? 
Jag märker bara framgången på vågen och på hur mycket skinn jag har(?!) Seriöst ska det inte dra ihop sig eller nått?? Aaa kör mycket kardio nu och får väl fylla ut skinnet med mer muskler sen ;)
 
Imorgon kör jag vila efter ett BC pass igår och spinning idag. Mina ben funkar knapt ;) Men en PW ska jag (försöka) ta mig iväg på!
 
 
 
Tack för att ni finns, peppar och stöttar. Det är ni som gör livet värt att leva<3
 

270405-101014

Imorse så togs beslutet att vår underbara guldklimp skulle få somna in. Vetrinären trodde att det mest troligt var blödande tumörer på antingen levern eller mjälten. Vi gjorde ett ultraljud, men det gick inte att se så mkt. 
Han hade förlorat mycket blod så han var alldeles kall om tassarna och han hade vitt tandkött.
Så han fick somna. En stor tröst var att han inte hade ont. Han tyckte förmodligen att det var obehagligt eftersom det gick tungt att andas, men han led inte.
 
Det är bara så otroligt sjukt eftersom igår la mamma ut en bild på honom efter de hade varit ute på deras middags promenad. Han hade på sig sin regnjacka och mamma skrev att han hade tok busat och brydde sig inte om att det var halverst storm ute. Det gick så snabbt och det känns så orättvist. Han va ju frisk.
 
Det jobbigaste idag har varit att plocka ihop hans grejer. Alla haans leksaker och det nya mjukisdjuret som han inte riktigt hunnit döda totalt. Diska och ställa undan matskålen och koppen med godis i hallen. Men kopplet som hänger på hans krok i hallen, de ska få hänga kvar. Och när urnan kommer ska den få stå bredvid.
 
9år. I 9 år fick vi ha väärldens finaste och klokaste hund.
Just när jag börjat sätta ihop hjärtat blev det krossat igen.
Alltid älskad. Alltid saknad. RIP Chester.
 

Torsdag igen da...

Ogillar verkligen Torsdagar skarpt, men ska väll försöka göra det bästa av den här dagen ändå! :)
 
Gårdagen var jättetrevlig och det var super kul att få träffa Lana igen! Vi rullade från skell vid 07.30 (!) och kom hem vid 5. Hann med lite shopping, halloweenplanering, GO lunch och kramkalas förstås ;)
Sen hade jag tänkt ta en PW efter middagen, men då spö regnade det ju verkligen så det blev mys i soffan med två påsar polly, cola och Amanda :D (också helt ok!)
 
Idag så har jag sovit på tok för länge och betalat lite räkningar! Snart kommer lillebror och hämtar mig och vi ska dra iväg och köpa årets första julklapp! :D Extreemt taggad! 
 
Helgen är fortfarande oklar, men nått legendariskt blir det säkert ;)
Jag just nu, i soffan, med min protein mango smoothie<3
 
 
 

Träningsvärken är nu ett faktum.

Ett pass Body Combat med Tina var allt som behövdes tydligen! Just nu skulle det gå snabbare att räkna upp de kroppsdelar jag inte har ont i och därför var dagens spinning extremt tung! (och nå chins blev de då faan inte!! haha)
Tar därför en vilodag imörra ist(spinning torsdag) och roadtrippar till Umeå för kramkalas! 
 
Annars fick jag en extreeemt efterlängtad leverans idag:
Skönaste skorna jag ägt någonsin! Ska bo i dem ;)

Ny vecka, nya möjligheter att bygga muskler och bränna fett.

Veckan kommer att bestå av en hel del PWs och idag, måndag Body Combat, tisdag Chins och spinning, onsdag Body Combat, torsdag blir det nog vila, ska troligtvis åka till Umeå och kramas med min Lanabananaa och spinning på fredag! Helgen får vi se, men satsar på vila om det inte blir allt för lätta pass i veckan :)
 
Nää nu är min städpaus slut så det är jävlart ba att sätta igång igen :D
Ni två alltså <3
 
 

BEROENDE

När jag hör en låt jag gillar blir jag beroende. Hörde den här igår och har kanske lyssnat på den 40 ggr idag. Det är en house version på en riktig favorit låt med The Fray - How to save a life. Dock suger det stenhårt att den inte finns på Spotify... Här är den iaf. Lyssna och njut ;)
 

Veckans träning <3

Måndag blev de ett riktigt mesigt spinning-pass! Inte speciellt stolt över det, men rörde på mig i 45 min iaf ;)
 
Tisdag köttades det axlar!
Chinns 8x4 med gummiband (lila).
Uppvärmning av rotatorcuffen 10x4 10lbs.
"Halvt marklyft till hakan" 10x4 15lbs.
Axelpress 10x4 9kg.
Hantellyft åt sidan 10x4, 6kg.
Facepulls 10x3, 90lbs.
Omvända flyes, stående i cablecross, 10x4, 10lbs.
 
Onsdag så drog jag och Amanda och simmade. Fläskade på med hela 14 längder(350m) ... aaa motivationen är väl inte riktigt på topp i veckan ;)
 
Idag Torsdag ska jag på 45min spinning! Riktigt taggad idag faktiskt :)
 
Sen resten av veckan blir det vila! Tiden finns helt enkelt inte till :/
Imorgon är det kvällsöppet på stan så jag jobbar till 21! Lördag är det fest i vanlig ordning och söndag ska jag inte göra mkt vettigt ;) Är det fint väder kanske man ska pallra sig ut på en pw, men det beror helt på hur blött det blir på lördag hehe :) (fuck sober october...)
 
NU ska jag pallra mig iväg till jobbet! Ha en trevlig dag :)