The hangover of doom.

Såååå i lördags kan man kanske säga att jag var liiite övertaggad och fick i mig lite för mkt av det goda. Detta resulterade i en suddig kväll och en söndag i sängen. Tror till och med att jag är lite bakis idag också. Ångesten är ett faktum och nuu ska jag ta skärpa mig i framtiden. Det är veerkligen inte värt de, speciellt när jag inte ens vet om jag hade så kul? 
 
Idag har jag dock tokstädat läggan! Riktigt stolt över mig själv :D
Nuu ska jag ta och slänga i mig maat och snart är det dax för BC!!
 
 

TBT

Jag har aldrig saknat någon så mycket som dig<3
 

The week from hell.

Kan börja med att berätta om i söndags. Då Mr Grey tog emot oss. OJ va pinsamt de va! Det kändes som jag var tillbaka i klass rummet på Sunnanå skolan i 6an och vi skulle ha sexualkunskap igen. Fnittrade som aldrig förr!! Nog va filmen bra, men de andra två kommer jag inte se på bio! ;)
 
Måndags skulle jag va ledig, meen så blev det inte. Inringd på jobb och sen har mina andra pass bara blivit längre! :) Imorgon är det även inventering så då blir det jobb till minst 9. Yaay!
 
Annars så värker kroppen som aldrig förr och värre kommer det nog vara imorgon! I veckan har jag hunnit med ett ryggpass, BodyCombat, spinning och ett gaaaaalet rumpa/mage pass! Jag kommer fan inte kunna gå imorgon, men det blir kul!
 
Och har fått tid att fixa till dessa snyggingar också! Nästa fredag sitter jag i stolen igen :D :D
 

aj caramba...

Hej hej hej!
Är såå seg och har varit de sen jag kom hem i söndags. Stor stan tär på kroppen!
Annars så var helgen faaantastisk! Så mycket shopping, god mat, skratt-kramp i magen, party och kärlek och omtanke! (förutom att jag blev lämnad på perrongen där ett tag...)
Shoppingen kommer nog upp lite då och då ;)
 
Igår hämtade jag nya kyl/frysen och påbörjade demoleringen! (och körde självklart ett pass BC ;))
Idaag målade och slipade jag lite och snygga till massa och sen kom pappa och hjälpte till med elen samt att mula in de förbannade skåpet i hålet, som va gjort på de berömda!
Såå nu är skåpet på plats!! :D
 
Ska köpa massa fina förvaringslådor att ha ovanför imorgon också! :D
 
Idag har jag även hunnit spinna och imorgon blir det takskottning som träning! :)

920205 12.05

 
Exakt den här minuten för 23 år sedan föddes jag. Låg och tänkte lite på det igår och tänk om jag visste vilken sekund de va också. Då skulle jag kunna riktigt känna efter och tänka att jag blev som uppgraderad. Som när Mario får en blomma :) Det skulle va kul!
 
Ikväll kommer familjen på middag och jag ska få ha hela lägenhetan full med kärlek! Det ska bli så kul att verkligen få laga god mat också :)
Sen imorgon kommer pappsen och hämtar mig och brudarna på morgonen och sen bär det av till Sthlm för en weeken<3 
 

Norrland @ it´s finest.

ATM sitter jag och laddar inför måndagens BC pass! Dock väntar framskottning av bilen först...
 
Fredagen bjöd på roadtripp till Lule och tok mys med brudarna där. Svin läskigt att slira runt på E4an, men de var de värt! :) 
Igår var jag och spinnade och på den lilla sträckan till och från gymmet lyckades jag köra fast 3ggr! Visst är det mysigt med snö, men enough is enough liksom?
 
Ikväll blir det tacos som vanligt och mys i soffan och se ikapp lite serier! Mysmåndag :D :D