I'ma rip this shit till my bone collapse.

Idag har gjort nått som är enormt för mig! Jag har sprungit en mil. För de som har känt mig ett tag vet de att jag har varit det lataste som existerar och endast spruning om ett kött ätande monster jagat mig. (händer ju inte jätte ofta)
MEN idag gjorde jag det. 1 mil på 67minuter. Hade kunnat göra det snabbare, men där vid 7km började höger fot jävlas nå jäävulsk så det blev att små jogga de sista kilometrarna. Så nya skor är det första som ska inhandlas när lönen kommer nästa vecka :D (de jag har nu är tööp 15år och mammas gamla...)
 
Så belöningen för dagens ansträngningar är att spendera resten av dygnet i soffan, ska endast kliva upp för att gå på toa. OCH ingen träning imorgon! ;)
 
Men jag vill iaf tacka Eminem för de peppande orden i lurarna som gick lite på repet och till mina två vänner på bilden nedan! TACK!
 

Den här smärtan är fan kärlek.

Mördar passet på 2.5h igår känns i kroppen nå jäävulskt idag! Riktigt bra bröst och tricep pass och det var en riktig kamp att mosa en banan bara! Så nu sitter jag och eftersvettas efter 5.5 km på löpbandet och det blir ännu ett mördar pass ikv! :) Känns riiiktigt kul just nu.
 
Resten av dagen ska jag nog spendera i soffan. Söka lite jobb, kolla igenom hårddisken efter nå kort att framkalla till mitt fotoalbum och kanske se nån film... ;)
 
Annars är jag så extremt taggad på att fota just nu! Mamma och pappa var på ett bröllop i lördags och hade "råkat" visa några av mina bilder för nån proffs fotograf och han hade gett bilderna massa komplimanger :) Alltid kul! 
 
Nää nu ska jag ta och hoppa in i duschen och ta en långdusch <3
 
BTW någon som vill köpa en soffa?????
 

Eftersvettningar in dah houuuse!

Sitter och eftersvettas efter dagens första tränings pass. Men asså jag är så sjukt less på mig själv! Jag tränar och tränar OCH tränar och när jag väl är på gymmet och typ stretchar så tänker jag "nuu ska jag ge gärnet. Nu är det slut på allt sävla godis, nu vill jag få bort bilringen!!" Sen kommer jag hem, äter en nyttig lunch (som idag) och sen sätter jag mig med en fet godispåse. Jag har inte tänkt sluta leva liksom, för jag älskar god mat och allt som är onyttigt, men när det liksom blir varje dag? Nej. Nu måste jag sluta. För jag vill ha fucking magrutor! (okej det ska inte gå till överdrift, men vill iaf va vältränad) SÅ nu ska jag sluta äta tex. en halv blåbärspaj, ett halvkilo godis, tre pannacottor, en chipspåse, en halvliter glass, 1,5 liter cola, (skojjar inte ens. Detta har hänt.) osv efter jag tränat.
Så det så!!!
 
Till något helt annat så var ju One Direction filmen så braa! Men död åt tjejerna som satt bakom oss och sjöng med till varje (!) låt och sjöng inte ens bra och tjöt typ varje gång dom såg Harry Styles och typ varannan minut sa "asså OMG sååå sööt haan ääärrr". DÖ! och de värsta var typ att de hade sett filmen förut så dom satt och sa "ohh shit kolla nu, kolla nu han är sååå söt när han ligger och sover, de kommer nu, nu ÅHHHHH så sööööt! iiiih"
Skämms kudden fram!
 
Nää ändra planer för dagen. Skiter i AF och drar och shoppar med Mimmi nu så HOJ!
 
 
 
 

Söndag igen.

Så där då har man varit "arbetslös" i en vecka och jag har precis hunnit med allt jag tänkt att man skulle göra i sommar när det inte funnits någon tid ;) Om 15 min ska jag rulla mot Hemmakväll för att möta upp Chall och  inhandla bio virke och sedan dra och se One Directions film. Är EXTREMT taggad inför detta faktiskt.
 
Imorgon har jag fyra saker på schemat! AF. Börja/Avsluta mina konstproject. Träna. Middag i Ursviken. Kan bli en bra måndag :)
 
Annars så är jag ett riktigt PMS monster just nu. Så akta er ;) ;)