På tal om pannkaka.

 
Här sitter jag med en tallrik fylld av min nya kärlek. Proteinpannkakor<3 Jaaaa med lite grädde på, men annars är det nyttigt helt igenom, med mammas hemma gjorda hallonsylt. Bästa som finns!
 
Annars så har träningen och det nyttiga livet verkligen börjat nu. På riktigt den här gången! Nu har jag ett mål och jag vet hur lång tid jag har på mig att nå dit.
Första delen av drömresan är bokad och i mars bär det av. Så ca 6månader kvar. Det ska gå. Jag är så taggad!!
 
Den här veckan har jag kört Combat, Spinning och GRIT. Imorgon är det spinning igen som gäller och sen väntar 2 vilo dagar som jag ist ska fylla med jobb och sen spinning igen på söndag. Sen börjar allting om igen ;D
Bra vecka!!

SHOPPINGEN!

Vattenflaska, läppglans och en body mist från Victorias Secret.
En tisha från River Island och en från Primark.
Två tishor som kommer bli favoriter från Primark.
En "poncho/halsduk" från Bershka och en tröja från Primark.
Dröm bombern från Bershka.
Hoddie från VS<3
Några nya trosor från VS och Primark.
Mjukaste underbaraste pyamasen!
 
Har även köpt en svart pennkjol och en blå och en svart topp, men de gjorde sig inte bra på bild ;)
OCH 4 julklappar! :D
 

London

I onsdags steg vi upp tidigt packade det sista och pallrade oss till flygplasten för en mini semseter i London. Däckade direkt vi satte oss på planet och vaknade upp när vi landade på Stansted i London.
Vid 3 tiden hade vi åkt taxi till vårt hotell, chekat in och tagit oss ut för att börja utforska staden. Började givetvis på PRIMARK där det blev lite shopping och fortsatte sedan efter Oxford street! Vi gjorde en tidig kväll och laddade upp för en heldag av shopping!
 
 
Torsdag spräckte jag nog min budget före lunch medan vi vandrade upp och ner för fantastiska Oxford street!
Det blev inte bara en påse från VS...<3
 
Fredag var uppbokade av en heldag av turistande! Piccadilly Circus, Buckingham Palace, London eye, Big Ben och en massa promenerande på Londons gator.
 
Lördag steg vi upp tidigt, gjorde sista minuten shoppingen åt middag och myste i en park innan vi och packade ihop oss och gick och la oss.
 
 
Söndag morgon. Mardröms morgon! Steg upp före fyra klädde oss och drog. Hotellet skulle ha 24/7 service, men dörren var stäckd och låst. Efter lite bankade kom det en yr vaken snubbe och chekade ut oss och nekade oss hjälp att fixa en taxi...
Ut på gatorna och efter ett tag hittade vi en ledig taxi som rusade oss till liverpool station, 10minuter tillgodo tills vi verkligen behövde sitta på expresståget mot Stansted. MEN så var tåget stasigt och bussar hade satts in ist, meen dom var försenade. Bussen kom, 15min senare. Ångest fylld busstur och på flygplatsen började träningspasset. Vi sprang genom hela flygplatsen. En sur tant vid in checkningen av bagade fnyste åt oss att vi skulle missa planet. Vi sket i att chekade in bagadet och tänkte att vi får chansa och ta det som extra hand bagage. Trängde oss förbi ca 40 meter kö vid securityn och sen fortsatte vi springa och söka gate 87. På alla skärmar blinkade det "final call"
Men vi hann. Sist på flyget, anfådda som tusan, svetten som bara rann och 6 väskor på 4 pers. Fy fan så otäckt det var! 
 
Det har varit ett par riktigt grymma dagar med fantastiskt sällskap och massor med god mat och öl! :D
Shoppingen får ett eget inlägg ;)
 

we came here to live life like nobody was watching.

Den underliga sommaren är över. Mycket regn och kalla dagar, men det har inte gjort mig så mkt efter som jag joobbat så mycket. Har inte varit lite bitter som förra året ;)
 
Knegandet på Elgiganten fortsätter även nu till hösten och jag kuunde inte vara gladare! Galet hur underbara människor jag har fått lära känna genom detta jobbet. det har varit många galna jobbfester i sommar och fler ska det bli!
I lördags hade vi stor stök till och med! Middag, obegrensat med dricka och femkamp. Riktigt lyckad kväll med de bästa giganterna :D