Fredag. Lördag. Söndag.

Hade en spontan, ganska underbar kväll igår :) Bra rygg och bic pass, hängde med päraona på pubben och blev sedan bjuden på trerätters på sjättevåningen. Sparrissoppa, oxfile med potatisgratäng och örtsky och jordgubbsglass (tbx på ruta ett nu på deffen alltså...) och sedan bio med Chall. Vi hade typ bestämmt att vi skulle se A million ways to die in the west, men efter tjat från Chall så blev det Malificent. Inte en film jag velat se på bio, men helt okej.
 
Idag har jag haft en extremt tråkig dag! Handlat studentpresent till en tremening och en pw är faktiskt det ända vettiga som jag gjort idag. Hoppas Chall ännu en gång vill förhöja min kväll med sin närvaro<3
 
Imörra åker jag till Sthlm och det ska bli jättekul! Det som är inplanerat är en middag imorgon med släkt där nere och intrevjun på måndag. Två spännande dagar :)
 
Nu ska jag försöka ta mig ut ur hålet av hopplöshet som jag verkar sitta fast i. Jag kallar hålet för soffan...
Trevlig lördag! :D
 
Nya bilder på killarna<3
 

Oj oj oj...

Oj vilken kväll det var  igår! VIP kvällen slutade med lite för mycket champagne och sen blev det en afterwork som blev blöt. Old Williams och sedan Bishops :) Allt som allt var det en superkul kväll och nu ska jag slänga i mig nått att äta och sedan ut och springa bort drinkarna!
 
Pappas prisbelönta älg ikväll och jag längtaarrrrr <3

Onsdag mitt i veckan!

Iväg till Torpv. för att rasta hunden, sen direkt till gymmet för axlar och nacke! Är riktigt taggad :)
Igår blev jag överraskad av världens finaste Sanna som ba dök upp men enormt mycket peppande ord <3 Kommer leva länge på de!
Ikväll har vi VIP kväll på Indiska och jag ska sälja massa kläder och dricka skumpa! Verkligen en bättre onsdag :D
 
 
 

Äntligen en ny vecka!

Förra veckan var verkligen en av de värsta veckorna i mitt liv. Så är galet glad att det är måndag nu och hoppas jag kan gå vidare snabbt! 
Idag har jag dock inte gjort mycket vettigt :) Varit ute på en lång promenad med Chester, börjat måla om en lampa och nött på soffan ;) Snart ska jag dock göra nått mellanmål för att sedan fara och köra ett underbart pass BodyCombat med bästa Amanda!
Imorgon ska jag tvätta och gå på bio med lillebror. Onsdag vet jag bara att jag ska jobba kväll på Indiska.(Kund-vip-kväll-grej) Torsdag ska jag ha en mamma-dag <3. Fredag ska pappa grilla älg till middag.(*drägglar*) Lördag har jag ingen aning om vad jag ska göra men nått legendariskt! Och söndag åker jag till Sthlm för lite bus :D
Det är de jag har inplanerat och sen är det ju en massa gym och motion och andra veckan på min deff. YAAAYY!
 
Bild från i fredags och årets första dopp!
 
 

Torsdagar är fan inte kul!

Hej hej heeej!
Snart helg och jag längtar verkligen efter att få umgås me skönt folk och hitta på saker och slippa sitta instängd i den här lägenheten!! 
Har alldeles för mkt fritid just nu. Nått jag verkligen saknar att göra på min lediga tid är att läsa kompisars bloggar.  Jag saknar tiden då verkligen alla hade en blogg och va kreaiva och skrev i mängder! Då hade jag en mapp i bokmärkesfältet där jag hade alla mina kompisars bloggar och det fanns alltid några nya inlägg att läsa. NU däremot är antingen alla lösenordsskyddade eller så skriver de aldrig. Skit tråkigt!!
 
Ska gå och försöka göra nått vettigt nu...
 
o he blir fan ingen bild!

Sunday, funday.

Söndagen till ära har gått i bakisens tecken som börjar bli en småjobbig vana... Nästa helg är det dock mycket som ska firas så då kommer alkohol vara inblandat, men efter det ska jag verkligen ta det lugnt ett tag!
 
Idag har jag sovit bort halva dagen, hängt lite med min bror och voffs. Sen drog jag och handlade och lagade en underbar middag som jag åt med älsklingen framför en sjukt bra film som heter HER. Se den! Sen har vi även sett About last night. Också riktigt sevärd!
 
Imorgon hoppas jag träningsverken försvunnit så jag kan få till ett riktigt go pass! Lutar åt bröst och triccar och jag kommer nog satsa på ett nytt PB beroende på hur axlarna känns!
Sen så ska jag fan shoppa imörra också! Blev så galet arg igår när jag stod framför garderoben och ännu en gång kände hopplösheten dränka mig och övervägde faktiskt att stanna hemma. HUVVA!
 
Nä nu ska jag boka några pass till i veckan och sedan hitta mig ännu en film att se i sängen ♥
Hoppas ni också haft en trevlig söndag!
 

Beroendet.

En dag av många. Idag är första dagen som jag faktiskt tänkt ordentligt på vad jag har ätit och även på mängden. En dag som jag faktiskt är riktigt nöjd med. Nej lunchen var kaaanske inte den nyttigaste, men man ska ju kunna äta precis det man vill, bara man äter det i rätt mängd. Och jag åt inte "tills jag hatade mig själv" som jag är jävulskt duktig på att göra. Så därför är jag nöjd. Men min mage är det inte. Den skriiiker efter socker och gosaker. Hoppas verkligen jag klarar av den här detoxen och klarar av att i framtiden köra på lördags godis.
 
Igår körde jag ett monster pass axlar. Använde inte gärnan där inte! För idag hade jag nämligen bokat inte ett TRX pass som tar gaaalet mkt på axlarna... AJ?
 
Imorgon blir det en morgon PW, en liten prom med världens bästa Chester som fortfarande har lite ont i tassen och sen någon muskelgrupp. Får se vad kroppen går med på att anstränga imörra!
Nu ska jag skalla kudde och drömma om ett kanske kommande uppdrag på travet!! :D :D :D