PWO <3

Har hittat världens bästa pwo och tänkte bara skriva en liten resume om vilka jag prövat osv :)
 
 Jack3d

Riktigt god och funkade riktigt bra om man tog två skopor. Dock så var en biverkning att det började klia ordentligt på rumpan och låren! Bara de att man får betala ganska saftigt för den lilla burken och sen att behöva ta så stor dos för effekt gjorde att jag testade nått nytt!
 
Animus
Riktigt dålig smak och ännu värre eftersmak! Iaf tropical. Sen är det stora doser också så man får dricka mycket av det. Såå då gick jag vidare ;)
 
 Berzerk
Sååå fruktansvärt bra! En burk räcker ca 4 månader för mig och kostar 399 på atletic här i skell iaf. Burken är ganska stor och jag har minskat på den rekomenderade dosen för jag behöver inte så mkt. Man blir extreeemt taggad och kroppen skriker efter att få ta i och bli lite plågad. Riktigt kul! Det finns två smaker och båda är goda, men jag föredrar blue rasberry :)
 

4 veckor har passerat.

De senaste 5 veckorna har jag börjat ta min träning på mkt större allvar. Jag har blivit av med gaanska mkt fett och musklerna är mer synliga, vilket gör det roligare att träna också!
När jag startade den här "resan" låg jag på 72kg och det med 33%kroppsfett (vilket faktiskt är fetma).
Jag var trött ofta och mådda riktigt dåligt påde psykiskt och fysiskt. 
 
NU däremot. Har jag förlorat ganska mycket och kämpar fortfarande :) Skriver inga siffror än, men jag har tänkt göra en fettmätning igen vid  och hoppas att jag kommit ännu närmare mitt mål :)
 
Måste dock klargöra att jag inte direkt håller på och svälter mig själv eller över tränar. Jag äter betydligt mer och oftare. Liksom jag lever verkligen för mat. Sauce made this body och keso och tonfisk är verkligen inget allternativ ;)
 
Jag göra bara detta för mig, för att jag ska må bättre och för att den där känslan man får efter ett riktigt svettigt pass och träningsvärk är det bästa som finns!