Vaad händer?

Har varit hemma från Egypten i en vecka nu och jävlar vilken vecka det har varit! Egypten och Sharm el Sheikh var underbart och brun blev man! Sen så när jag kom hem så hade jag flyttat hemmifrån? Så nu bor jag inte hemma längre och har inget Internet så därav den extremt dåliga uppdateringen! Ska försöka fixa internet till veckan så livet blir lättare och jag kan lägga upp bilderna från Egypten :) Sthlm imorgon och alla klappar inhandlade. Livet leker lite ;)
Over and out!Photo: Hej igen Sverige..  #Hemma #från #Egypten
 
 

To forget for a while.

Har verkligen haft en tuff vecka och det kommer förmodligen bli tuffare i framtiden. SÅ därför tar jag ett break från verkligheten en vecka och sticker från Sverige! Planen startade i lördags och idag bokades det. Fredag den 16 November, Afrika, Egypten, Sharm el Sheikh med hjärtat. Kommer bli grymmt! :)
 

Uppförsbacke.

Fuck sjukdommar! Är så enormt less nu. Direkt någon blir frisk, eller iaf så frisk man kan bli, så slår det till i någon annan runt om mig. Orkar inte se fler i min familj lida. Önskar verkligen jag kunde få all skit och låta resten vara friska. Så Alzheimers, Hjärtinfarkter och Cancer kan fan ta sig!
 
Kämpa, för vi är mer än en som behöver ha dig kvar<3

Halloween