28-12-09

Just nu sitter jag och försöker komma på vad jag har glömt. Jag hoppas och tror att jag inte har glömt någonting för att jag har typ packat ner hela mitt rum! Imorgon 08.00 rullar vi iaf mot Hemavan. Det är ganska sjukt att det finns mer snö här i Skeå än i Hemavan.
I Hemavan kommer det att bli så mycket snowboard åkning som möjligt och jag längtar verkligen efter första åket på onsdag morgon!!
Nu ska jag nog se en film och försöka bli trött så jag kan lägga mej tidigt. Gott nytt år!!

23-12-09/24-12-09/25-12-09

Den 23dje var riktigt härlig! Det vart premiär åk (snowboard) för den här säsongen. Det var så himla roligt och perfekt före. Det tyckte då jag men de andra klagade lite :P
Jennifer, Sofia och Challan

Den 24de, julafton! Kan inte säga annat än bäst.
Mys frukost med familjen-farmor & farfar-Morbrors-Sängen.
Riktigt god mat och roligt med kalkon ist för skinka!
Den 25te och idag har varit en riktig slappar dag! Har städat undan från gårdagen, ätit en massa godis och sett några dåliga filmer, bla Inglourious Basterds. Den var ganska rolig i början, men sen blev den bara äcklig!
Nu peppas det som tusan till Hemavan!!

21-12-09

Nu är ALLT vitt!!!
Han gillart :)

20-12-09

Efter dålig(ingen) information från stallet och för lite tid så hamnade jag på en inte så väl ryktad Max denna söndag ute i snön. Kul var det ändå, men det hade varit roligare med Amigo.
Annars så har detta varit en mkt slö söndag, men det gillas! Just nu ser jag Blood Diamond som är en lång och otrevlig film. Men jag ska se den!! :)
Tack Furr :P

19-12-09

Andra dagen på lovet har bjudit på shopping. Dock inte så mkt för jag fick lite besluts ångest, men ett par tights har det iaf blivit och en julklapp till :)
Så ser tightsen ut för er som undrar :)

17-12-09

Idag är första dagen på jullovet för mej och det är heelt sinnessjukt kallt ute!! Idag ska jag bara mysa med Chester, städa och bara ta det lugnt :)
Om en vecka nu är det julafton och om 10 dagar far vi till Hemavan! Guu vad jag längtar efter att få åka snowboard. Vitberget och Bygdsiljum öppnar i helgen, kanske måste dit ;)
Jekkvik 2009.

14-12-09

Sista måndagen i skolan för det här året. Känns riktigt skönt och det har varit ganska mkt bus idag. Gillas :)
Lucia showen igår gick riktigt bra!  och vi var verkliigen snygga! Tråkigt att det bara inte finns några bilder på det ;P
Btw så ska jag och mamma någon gång fara och hälsa på Morgan i Ullared<3

12-12-09

Nu är jag tillbaka från de döda! För död har jag varit denna vecka pga allt matte plugg, men nu är det över och endast ca fem dagar kvar i skolan och bara tolv kvar till julafton. Lite tråkigt att det inte finns någon snö och ingen julkänsla finns än, men det har ju börjat bli lite kallare nu såå hoppas på snö!!
Lördagen har spenderats i stallet. Idag har det varit genrep för SRKs lucia show som är imorgon. (13.00 och 17.00) Tanken var att jag skulle rida La Vena, men hon ville inte va me! Det vart liite för spännande med musiken och strålkastarna så hon tyckte att de var roligare att skutta omkring och galoppera ist för att göra som jag ville. Ist för Venan ska jag nu ha Fancy som är stel som en pinne. Kul!
Pinne.

8-12-09

Just nu sitter jag och försöker komma på något att göra för att slippa sätta mej och plugga matte. Det har gått ganska bra hittills men nu har jag slut på ideer. Annars är det bara 10 dagar kvar till lov, men de känns ändå så långt bort. Guu va jag hatar prov före lov!!
Stallet hela helgen, PEPPA! :)

6-12-09

Hejsan hoppsan!
Helgen har gått lite för fort, men det gör dom ju ganska ofta! Ihelgen har jag iaf haft träning inför Lucia Showen på SRK, shopping och mys! Riktigt härligt. Och det bästa är att jag ska få rida La Vena på Lucia Showen<3 Känns riktigt kul :D
Hon är riktigt fin! De va bara lite konstigt att rida någon annan än Amigo på ett halvår :P

:D

Nu är jag riktigt glad. Jag har fått shoppa! Det var så himla länge sen och jag har inte haft pengar eller tid men nu. Risk ettan gick lite snabbare än väntat så jag och Rebban drog en runda. Nu måste jag bara fixa sista julklappen!!
Denna kavaj från VeroModa blev det :) (fast min har gepard mönstrat innerfoder)
Glaad! :)

3-12-09

Lycka är torsdagar och sovmorgon till 12, men idag blir det ingen skola. Ska ist ta risk-ettan. Kul med en fyra timmars lektion om droger och alkohol i trafiken...
Imorse när jag såg vakna med the voice blev jag alldeles till mej! Imorgon ska dom nämligen gästas av en Twilight stjärna!! dom kunde inte säga vem för då trodde dom att folk skulle sova utanför för att få se stjärnan. Undra vem det kommer att vara. Jag ska då se det! :) Nu blir det att dra in mot stan och Staans Trafikskola :P
Bara för att.

1-12-09

Första December är förbi och det är bara 23 dagar kvar till julafton. 13 skoldagar kvar och jag håller på att längta ihjäl! Tack och lov så har det nu kommit snö så man kanske hinner få någon julstämning.

Dagens + och -
+slapp svenska.
+slutade ca 13.00
+stan efter skolan och fika med farmor
+jag behöver inte göra någonting ikv!
-kemiprov
-jobbig mattelektion
-Körkortsteori
-sviiinkallt ute
Fint ute iaf!