!

 

¡Ay caramba!

Igår körde jag den första träningen på över en vecka. BodyCombat. Fan heelt sjukt va man hinner tappa mycket av att bara sitta i soffan och äta dålig mat i en vecka. Så det var fruktansvärt jobbigt och nu har jag fruktansvärt ont! 
 
Den senaste månaden har inte så mkt med träningen/kosten gått så bra, vilket har resulterat i +3 på vågen. Skämmmmmmes! Därför har jag beslutat att på måndag börjar jag deffa.
Jag satt fleta timmar i söndags och letade recept och jag hittade såå mkt! Därför blir det food prep på sönag och jag är super taggad :D
Jag ska försööka köra utan cheat days iaf de första två veckorna, men när jag åker till Sthlm i slutet av april, valborgs och Amandas fördelsedag har jag tänkt fuska lite! ;)
Just nu är målet tre månader. Ska tänka om i träningen och ta den till nästa nivå! 
 
Och pga deffen håller jag just nu på att försöka äta upp allt som jag inte får äta i tre månader nu + att påskveckan är här = imorgon anländer kusiner från olika platser i Sverige, så på torsdag bjuder pappa på middag och på lördag farmor! Braaa vecka ;D
 
Josse spinning ikv! <3
 

Här jag jag lyst med min frånvaro!

Vilken vecka! Jag har jobbat massor och efter jobbet inte haft någon ork till någonting. Har dessutom varit ganska förkyld så det har inte varit en super kombo ;)
 
Därför har jag inte heller kunnat träna någonting, vilket verkligen känns. Magen är superkonstig och musklerna skriker efter efter att få plågas ;)
Var dock på IKEA i måndags och jäklar så kul det var! Lyckades få med mig allt på listan och lite extra så klart :)
 
Nu ska jag pallra mig till Coop för att införskaffa lite nödvändigheter för att ta mig igenom denna bakisdag!
 

Kenneth.

Det här är mamma och pappas lilla kisse Kenneth. Hur mysig och charmig som helst! Älskar underbettet och den lilla tanden som sticker ut <3
 
 

Min helg!

Fredag hade vi utbildning på jobbet, så fick stiga upp tiiiidigt, vilket resulterade i en galet tidig fredag.
Igår, bytte jag och pappsen olja i bilen och sen så hade jag en liten myskväll med Amanda. Vi såg film, planerade lite olika saker, åt godis och fönster shoppade på nätet ;)
Idag har jag sovit ut, varit och tränat mage och rumpa och sen bara kramats med min soffa! :D
 
Imorgon är det upp med tuppen och roadtripp med några underbara brudar. IKEA! Jag är extreemt taggad. Även om jag inte direkt har någonting som jag måste köpa, så ska det bli riktigt kul!! :D
 
Resten av veckan kommer att bestå av jobb i mängder och en helg som jag tror kommer gå till historien!
Älskar mina nya tights! (och när det är typ tomt på gymmet!! :D)
 

Den hästen. Den kvinnan. Den platsen. Magi!

 
I måndags dammade jag av D90n och fotade Johanna när hon red fina Stella på älskade SRK<3
 

Somnar med ett leende på läpparna.

 
Har just kommit hem och nu är ögonlocken fruktansvärt tunga!
 
Började den här fantastiska dag 08,30 med att befinna mig på SKR. Jag och Johanna tog varsit grimskaft och gick och hämtade hästarna, som var ovanligt snälla och sprang inte ifrån oss(!), i hagen. Jag skulle få rida Madicken. En häst som jag ridit så många ggr genom åren. Hon har varit känd lite som en surtant (med extremt dålig mage), men idag pekade öronen frammåt och inga sura miner. Kanske var det de underbara vädret eller den lilla extra uppmärksamheten, men hon var som en ny häst i mina ögon. Riktigt mysigt att få ta hand om henne och göra henne klar för en tur i skogen. Väl ute i skogen var det halkigt som satan! Och den lilla damen har endast skor fram, vilket ledde till myyycket sladd! Så vi skrittade tillbaka och red av dem lite i manegen. Med arbete kan den här damen bli hur fin som helst tror jag! Oooo dessa muskler som man endast kommer åt med ridning som typ egentligen inte finns. Dom, dom gör ont nu ska ni veta! ;) Det finns så många minnen från det där underbara stället. Bästa starten på dagen!
 
Sen klappade jag min nya kärlek hejdå och åkte hem och slira om och plockade upp en Bäckström och rullade till Skehamn för att träna lite simmning och livräddning. Jag ägde! Finns inte mkt mer att säga om det ;)
 
Rullade hem och tog en riktig gooo powernap! Vaknade upp smått förvirrad två timmar senare och insåg att det var dax att slira om igen och rulla mot friskvårds för tisdags spinning <3 Svettades som aldrig förr!
 
Sen var det bara hem, mula mat, och slira om igen! Sen har jag spenderat resten av kvällen på Älvsbacka med fika, kortspel(jag fuskade!), prat och mys! 
 
Allt som allt: FRUKTANSVÄRT BRA TISDAG! Men det gör nu ont överallt. och nu ska jag ta och sova som aldrig förr :D

Måndagar<3

Jag hade nog tagit fel på veckorna i måndags då jag skrev att jag idag skulle till IKEA för det ska jag ju inte. Nästa vecka är det! :) OCH tuur va då de för annars skulle jag ha missat denna underbara dag!
Nu sitter jag och käkar frulle för att sedan ta tag i spåren som är kvar från en riktigt kul middag/förfest som tog plats i lördags! Middagen blev typ över förväntan verkligen jätte god! Och sen blev vi fulla och drog till Verandan och dansade loss och det hände så mkt sjuka grejer som gör det till en oförglömlig kväll!
Sen så ska jag åka till mitt älskade SRK och pussa på mular! :D
Och efter det, BodyCombat nytt pass!!! Först 40 minuter teknik och sen ett pass på 60minuter. Jag kommer troligtvis inte kunna gå imorgon! :D
 
I torsdags fick jag hem mina tights från I can I will. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!
Dom är huur sköna som helst, sitter på plats, hög midja med knytning och så är dom ju jäävulskt snygga! :D
Därför passade jag på att beställa ett till par i helgen då dom hade 10% :D :D
ICANIWILL Black Pink Camo
<3 <3
 

Onsdag mitt i veckan.

Åhh så segt denna vecka gåår! Imorgon är det dock torsdag och det är mycket som ska hinnas med :) Jag ska handla, hinna på systemet, hoppas jag kan hinna på stan en sväng, börja städa läggan (får besök av en katt allergiker i helgen så de ska va kliiiniskt!) och hinna med ett sjukt träningspass!
Jag och Amanda ska sätta igång vid två och mörda ryggfileérna och vid tre kmr mamma och hennes arbetskompis och så ska vi hjälpa och PTa dem lite :D Riktigt kul ska det bli!
 
Igår gick jag på stan en sväng i hopp om att hitta nått nytt kul att ha på mig på lördag. Det gick åt pipan så jag gick och köpte den här parfymen ist och jag ÄLSKAR den! 
 

En vecka kvaar!

I lördags rensade min kära bror mina datorer och fräschade upp dem, så just nu sitter jag och installerar the sims igen och är såå taggad på att spela lite. Det är verkligen någonting man inte kan bli för gammal för!
 
Idag har jag torkat fönstren och städat lite och sjäälvklart varit på BodyCombat! Det var inte så mycket folk så fick en riktigt bra plats så jag såg mig själv bra i spegeln och hamnade direkt under en lampa vilket resulterade i att de muskler jag har belystes ordentligt och jag såg super stark och farlig ut! Jättekuul :D :D
 
Nästa måndag bär det av till IKEA och jag är såå taggad! Min lista är lång och jag har några beställningar också så jag tverkar inte på att bilen kommer att fyllas!
 
Lite av det som står på min lista!
 

Detta går till historien som den mest oproduktiva söndagen genom tiderna.

Idag har jag sovit länge. Eftersom jag blev väckt av min roomie tid tre i natt då hon skulle göra nattakäk och ha nån slags efterfest. OCH i fredags skulle jag vara snäll och skjutsa hem min kära morbror från krogen vid halv två. Det slutade med att jag fick gå och lägga mig vid 4. Fulla människor är sååå otroligt irriterande när man själv är nykter! Så denna helg har jag inte direkt tagit vara på ;)
 
Just nu sitter jag och ser en riktigt bra film som heter "Love, rosie" Hittills en riktig måbra film. 
 
ICANIWILL Full camo tights Women
Beställde just dessa godingar från icaiwill.se, längtar sönder tills dom kommer<3

Vägningen!

Så var det gjort och det är galet hur mycket man fick veta om kroppen!
 
Min kropps faktiska ålder är 20år.
Jag har 26% kroppsfett.
I mitt högra ben har jag 6,9kg muskler och i mitt vänstra ben har jag 6,8kg muskler.
Jag har 0,5% mer fett i min vänstra arm än i min högra. (?)
Jag har 1kg farligt fett i kroppen. (ingen aning vad de betyder, men det ska jag ta reda på!)
 
Står en massa annat också på papperet, men förstår inte så mkt ;)
 
Nuu ska jag byta om och ladda upp för spinning med Jossan på friskvårds<3

Lule town.

Så blev det en helg i Lule. Har varit riktigt mysigt att få umgås med brudarna. Men, fy satan vilken smärta de var att fylla i tatueringarna. Måste verkligen komma ihåg den där känslan nu ett bra tag så jag inte får för mig att göra någon ny på ett tag (lugna päronen lite ;)) När han tog den stora nålen (ca 1cm bred) och började typ gnugga in i Mary, fick jag bita mig i tungan för att inte skrika... huvva! Men nu är dom fina och rättstavade (haha) så jag fåller mig nog borta från nålen ett tag :)
 
Idag så har jag haft en riktigt produktiv dag på jobbet och sen stressat sönder till träningen. Var extremt taggar på BC idag och är i allmänhet extremt taggad på att ta träningen till en ny nivå nu! (speciellt efter veckans vägning... Skyller på allt svullande under helgen!)
Men så berättade pappa att friskvårds fått ett ny mätnings instrument som skriver ut ett helt A4 med en jäkla massa fakta om kroppen. Allt från kroppens faktiska ålder till hur mycket bukfett man har i kilo och fett procent! Blir att testa den imorgon och sedan börja sträva efter nya mål! Ny månad och ny kula :D
 
Och lite nya träningskläder som jag köpte på XXL sports i Luleå i helgen! :) (Bob ville också va med på en bild)
Börjar få till en bra form på benen nu också! Slippen man stå i vassen i sommar ;) hehe