After Spinn!

Sitter i soffan med en protte-smotte och en hampe-pampe och eftersvettas! Tar nog ledigt från träningen resten av veckan eftersom dagarna ska nu fyllas med jobb. Om det inte blir party på lördag kanske jag klämmer  in nått på söndag docck... :) Aja vi får la se!
 
Har ett liitet dilemma nu. Antingen ba fortsätta sitta och mysa i soffan ett tag till och ba fortsätta med att inte göra nått vettigt fram till jag ska och jobba. ELLER slänga ihop nå bullar... Känns lite jobbigt att lämna denna dock:
 
 

Tisdag.

Åhh vilken bra måndag det var och helgen var riktigt trevlig också! Förutom att jag inte haft träningsvärk(!) så har det varit jätte kul i Luleå och fått fira bästa Rebecca<3
 
Dock så hade jag en fruktansvärd start på helgen. Fredag. Min chef ringde mig 6 på morgonen (och jag kunde inte riktigt somna den natten så sov ca 4-5h) och det var bara att stiga upp. Var på jobbet strax före 8 släppte in städet och började jobba. 9 skulle vår praktikant komma och jobba. Hon kom inte. Sen kom en leverans strax efter 9 på två pall. Dock kom Ulle vid 10 och hjälpte mig. Dagen rullade på och jag stängde 18. Gick till bilen och självklart satt de en liten jävla gul lapp på den. 400 spänn hej då! Dock blev allt lite bättre då pappa bjöd på middag på AllStar ;)
 
Nu ska jag ta och göra lunch och sen ta och städa läggan! Trevlig tisdag :D
Jag och nybadad Hampus:*
 

Klockren!

Idag lyssnade jag verkligen på texten till den här låten för första gången. Snacka om att den passar en speciell person! Haha ;)

But it's such a pity, a boy so pretty
With an ugly heart


Självbild.

Kan inte sluta tänka på den där bilden. (förlåt om jag tjatar)
Jag menar jag har ju sagt förut att jag ser ingen skillnad på mig själv nu och för fyra månader sedan. Tittar jag mig i spegeln så ser jag bara mig själv som jag tycker att jag har sett ut typ föralltid, men det är ju mycket som har hänt. Därför tycker jag att jag är lite läskig. Jag menar om jag inte kunnat se hur stor jag faktiskt varit att det kan bli tvärt om också...
Det är typ bara mina närmaste som läser den här bloggen av nån konstig anledning, men jag hoppas ni kan säga till mig OM jag skulle börja se läskig ut. Jag litar helt enkelt inte på mig själv längre . 
Inte för att jag tror att det någonsin skulle hända eftersom jag inte går på nå sjuka dieter eller liknande. Jag tränar mkt och äter mycket också :) 
 

Oooo en sån dag!

 Igår fick pappa mig att stiga upp okristligt tidigt för att rulla till Luleå. Jag blev droppad hos Rebb och där blev jag nerbäddad i soffan under en värmefilt (måste köpa en sån!!) och blev sen serverad frukost. Vi chilla ett tag och Reb gjorde sig iordning innan vi gick på coop, köpte lunch och sen käka med Jonas innan vi drog in till stan.
I stan mötte vi upp Karin och fikade och snackade en massa! :) Riktigt mysigt. Sen gick vi runt lite på stan och efter det kom pappa och hämta mig och vi åkte till det efterlängtade Storheden! Är så avundsjuk på Luleå som nu har tre stora billiga sportaffärer (förutom stadium/intersport)
XXL sports hade just öppnat och jag haffade mig ett par Nike tights för 149:- och var efter de lyckligast och kunde åka hem :)
Såg också Mockingjay igår och ooooohhhhh så bra den var! Inte besviken och jag har ändå läst böckerna x antal gånger ;)
 
Idag har jag jobbat och sen bara chillat i soffan :) Laddar upp för kvällens spinningpass!
Imorgon blir det också jobb och sen ska jag hem och packa och invänta lördag då jag ska tillbaka till Luleå för att fira Rebbs!! <3 Bra vecka!
 

Ångest eller nått liknande.

Igår blev jag visad en bild på mig ifrån i sommras. En bild från en helt fantastisk dag. Sol, värme och fina vänner! Jag såg jätteglad ut, men de var inte min kropp! Åhh det är så hemskt att jag inte såg tidigare hur långt jag låtit det gå. Jag trodde faktiskt inte att det var så illa. Jag vet att jag mådde sjukt dåligt psykiskt, men inte liksom hur det speglades på utsidan...
Haha allt jag kunde tänka när jag såg den bilden va "Va faaan sa ingen till mig för?!".
Ja det var folk som påpekade det på jävligt elaka sätt, men det tog jag inte seriöst eftersom det var inlindade i skämt och sarkasm. 
Jävligt skummt hur man ser sig själv egentligen. Känner mig så här just nu:
 
Imorgon bär det av till Luleå för planering och mys med underbara efterlängtade vänner. <3

Smarta är bara vekhet som ska ut ur kroppen.

Måndag och nya möjligheter. Har som en liten tradition på måndagar. Städa, BodyCombat, tacos och PH med Amanda :) trevlig tradition tycker jag!
 
I fredags chockade jag mina näst intill obefintliga "magmuskler" genom att träna dem. Det gör fortfarande ont. Igår led jag så hårt av att ta mig upp ur soffan så jag kladdade på nått linnement liknande. Det gjorde så att smärtan av att spänna "musklerna" för att lägga mig i sängen, blev uthärdlig.
 
Imorgon väntar en PW, jobb och middag samt frisering hos mor och far. Luleå på Onsdag. YAY! :D
 
 
 
 
Måste ut och lufta D90n lite! Har inga roliga bilder. Nått speciellt ni vill se??
 

För att jag förtjänar det.

Ohh vilken vecka och den har gått så fruktansvärt fort! Dock har jag hunnit med en massa träning.
1pass BodyCombat, 1pass PowerWalk, 2pass spinning, 1pass rygg/mage, 1pass biccar och 2pass spinning inplanerade samt lite till mage. Kommer va lille mör på måndag då det är dax för det obligatoriska måndags BodyCombat passet!
Men tisdag och onsdag bjuder på vila då jag ska jobba och dra en sväng till Luleå och hälsa på några efterlängtade brudar<3
 
Sitter just nu ännu en gång och plågar mig igenom "The fault in our stars". Sitter bara och väntar på att hulkandet ska börja. Såg dock för nån dag sen en film som faktiskt var snäppet värre. "If I stay". 
Dessa är två riktigt bra filmer, förutom att jag hatar att gråta då, men helt klart se värda och värda att tok gråta till! :) Till sällskap har jag en massa cola, en ciabata, romsås och cream cheese<3 En bättre torsdag!
 

Ett litet inlägg.

Efter en underbar weekend i Stockholm med en massa shopping, trevligt sällskap och på tok för mkt god mat var det inte jättekul att ställa sig på vågen imorse. Varje måndag har jag nämligen vägning för att motivera mig själv och hittills har det bara varit possitivt, men ett litet steg tbx tkr jag inte gör något för helgen har lätt varit värt det :D
 
I fredags hade pappa hittat en restaurang som han ville gå på. Det var ju liks hans födelsedag så ;)
Jimmys Steakhouse på söder. Jag beställde en sparris risotto med kyckling. Låter kanske inte så fantastiskt, men jag kan lova, det är utan tvekan det gooooodaste jag ätit i hela mitt liv!! Drägglar lite när jag sitter här och tänker på den...
 
Annars så har jag just kommit hem från dagens PH date med Amanda. Hon bjöd på en helt fantastisk lime cheescake<3 och före det så var vi på den obligatoriska måndags BodyCombaten! Jag vet inte om det var den perfekta dosen pwo, att jag hade typ bästa platsen i salen (just under en spot och fri sikt till spegen. Jag såg farlig ut!) eller den lilla extra vikten som gjorde det, men jag svettades som ALDRIG förr! Känslan av tårar som rinner ner för kinderna, men det är inte tårar, det är svett!! Helt fantastiskt :D
 
Morgondagens träning är lite oklar än. PW blir av (om jag pallar stiga upp) och sen blir det antingen spinning eller biccar och triccar. Oavsett kommer det bli brutalt awesome!
 
Lite av helgens goda <3 <3
 
 
 

Weakness is a choice.

Har varit lite frånvarande härifrån men det har varit två hektiska veckor! Men det är så jag gillar det :D
En massa halloween fix och mys med efterlängtade vänner! (och självklart en massa träning)
 
Imorgon ska jag ta en riktig chillar dag! Ska sitta i soffan och se en massa film. Måla naglarna. Rita. Handla. Pack klart. Spinna. Liite vettigheter blir det, men men. ;)
Fredag morgon ska pallra mig till Torpvägen för att lämna bilen och sen bär det av mot flygplatsen <3 Har nog aldrig varit så här taggad på att lämna skell, om än bara för helgen :)
 
Annars så har jag hittat ett armband som jag känner att jag behöver! Från http://fashletics.se/
 
Armband "Weakness Is A Choice" och kettlebell
Dock kan man göra armbanden lite som man vill och jag skulle vilja ha en hantel ist för en kettlebell eftersom jag inte tränar med kettlebells :)

Halloween 2014

 
 
Hade en underbar kväll med en massa fantastiska vänner! <3