Vill ha!!

 
 

Blackfish.

Har just sett en dokumentär som heter Blackfish och just nu gör det så ont i hjärtat så jag måste få skriva av mig lite.
Blackfish handlar om späckhuggare och Seaworld. Om hur allting började och hur flera valar blev dödade för att människorna skulle få tag i de yngsta valarna för att kunna ta till parkerna. Hur de blir instängda i små betongpooler som liknar isoleringsceller. Hur tränare gång på gång blir dödade, men det slätas över för att kunna
fortsätta tjäna pengar. Späckhuggarnas beteende visar ganska starkt att de mår inte bra i fångenskap, men det är ingen som lyssnar.
Det jag tycker är lite sjukt är att December 2007 var jag i Orlando på Seaworld och såg mest troligt den omtalade späckhugaren, Tilikum, som nu har dödat tre människor. Det är så hemskt att allt fortfarande tillåts fortsätta när det gång på gång bevisats att späckhuggare inte ska hållas fången utan hör hemma i det fria. SeaWorld är skit. Dom bara ljuger och ljuger. En sak de visade i dukumentären var att på Seaworld säger de att en späckhuggare lever ca 30-40år(för de gör de på Seaworld) när de egentlingen kan leva ca 60-100 år i det fria. Sjuukt! 
 
De som känner mig väl vet att jag är jätte fascinerad av valar och tycker att de är så otroligt häftiga! Men ska man se dem på riktigt, ska man se dem i de fria.
Bilder från då jag var där 2007. Aldrig mer.

Dagarna går.

 
Räknar dagarna tills tiden i Piteå är slut. Visst så får jag jobba mycket med Emma och Jessica som är helt underbara bådatvå, men de här med pendlandet... Hade jag haft min blå pärla att susa fram och tillbaka med, få sitta och sjunga och haft lite kvalitets tid med migsjälv så JA. Då hade det varit okej, men nu sittter jag på en svettig buss (hatar buss-lukten) och mima till låtarna diskret och bli åksjuk. +att bussarna går jävliga tider!! Tex när jag slutar fem så får jag sitta och vänta till tio i sex och är sedan hemma vid sju. Inte helt ok tycker jag och när man är hemma sju så orkar jag inte direkt laga middag och sen fara och träna utan de blir att ba dö i soffan då. JÄTTETRÅKIGT! Men nu är det dock bara tre dagar kvar och sen är jag i skell igen<3
 
 

Ny vecka.

Min tavla är nu redo för motiv, men jag vet inte vaad jag ska måla!! Är just nu inne på ett coolt citat me nå krumelurer runt. typ med denna look:
Fast lite mer cleant. Olika fonter och centrerat.
Sitter just nu och kollar lite olika citat från Arnold Schwarznegger. Han är fan rolig på riktigt!
tex:
 
 
Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer.

The best activities for your health are pumping and humping.

Men jag skulle vilja ha lite längre citat än så dock....
Förslag??

Tre dagar till helg.

Ibland är jag fan korkad på riktigt! Har just nu den jävligaste träningsverken genom tiderna. Igår körde jag först tre timmar rygg och biccar och sedan bodystep som man jobbar mycket ben, rumpa, axlar och lite mage. Så ja. Jag har förbannat ont överallt!
Nää, nu ska jag göra mig iordning för ännu en dag i Pite. Ikväll blir det triceps och mage som ska köttas gärnet! Som sagt, dum i hövve!!!!
Hahahahahahaha här va man ju grov?? XD

Carpe Diem!

Lite galet hur effektiv jag var igår! Nu när jag jobbar varje dag så har jag verkligen börjat ta vara på tiden jag är ledig, så jag han sjuukt mkt igår!
Bakade en tårta till lillebror, tvättade (har inte tvättat sen Mexico...), städade läggan lite, målade på min tavla, for till mamma och pappa och åt middag och firade lillebror i förskott, handlade, strykte alla kläder, slängde ihop en egen  tomatsås till kvällens lasagne och dog sedan i soffan framför en film :D
Working houeswife, doing it right!
 
Nu ska jag äta lunch och sedan promenera till bussen för ännu en dag i Piteå. Ha en trevlig måndag :) :)
Annars så tar No Remorse Tattoo emot bokningar idag... Borde man?? :S 
 

Piteå.

Så var andra dagen i Piteå butiken gjord! Måste säga att det är sjukt drygt att åka buss och det finns enormt mycket läskiga/konstiga människor i Piteå. Idag har jag suttit i väntan på bussen och lyssnat på en extremt påverkad man skrika om att alla från Somalia inte hör hemma i Sverige och att någon stulit hans snopp... 
MEN annars så är det kul med lite omväxling! Pite butiken än betydligt mycket mindre och man är bara två som jobbar åt gången, så det blir mycket eget arbete och man får va påhittig för arbetsuppgifterna tar fort slut.
 
Nu ska jag, Ben och Jerry spendera lite tid tillsammans i soffan <3

BBSEAWEED

Måndag igen då och en spännande vecka väntar!
Idag har jag sovit lite för länge, packat upp och nött på soffan. Han dock med ett BodyCombat pass där också <3 Fruktansvärt kul alltså :D
Imorn ska Chester och mamma rastas så det blir kul!
Onsdag är det säljutbildning på Indiska.
Jobb i Piteå torsdag, fredag och lördag!
Spännande spännande. 
 
Annars så har vi haft en fruktansvärt trevlig helg i Luleå! Bränt liiiiiiite för mycket pengar men, ska jobba så mkt nu så de var de värt. Har även blivit lite kär i Lush!! Köpte en tvål och ansiktsmask och de är ju heeeelt fantastiska! Kmr nog måsta beställa en hel del med dig i framtiden Rebbe... ;)
BB Seaweed

Väntarrrrrr...

Kvart i sju börjar Body Stepen på friskvårds. Är riktigt taggad! 
 
Annars så väntar jag bara på att det ska bli heelg och vi ska få dra till Luleå :D Har precis bokat hotell och jag kunde typ inte vara mer taggad!
 
Jobb imorgon, förhoppningsvis hänga med nå brudar på torsdag och sen en helg i Luleå :)
 
PARTY PARTY PARTY PARTY...
 

Mars kommer bli bra.

Vilken helg! Tanken var att det skulle bli en lugn och mysig jobbar helg, men men...
Var ledig i fredags så då klippte jag mig, shoppade lite och tränade. Sen så ringde Johes och hipsvipps så vart de party på Torpvägen! På något sätt blev vi riktigt fulla och lyckades ta oss in på Ken Ring utan biljetter. Lördag var ett helvette. Jobb i tre timmar. Behöver jag säga mer? Så igår kväll beställde vi pizza, köpte godis och fyllde soffan på vänner och såg film. Riktigt mysigt! Sen gå har denna dag gått åt att sova alldeles för länge och sett ännu mer film.
Veckan som kommer blir nog lugn, men den börjar tre galna jobbar veckor. Mars kommer bli bra :)