I`M READY, LETS DO IT!

Fick sovmorgon idag så jag började 12 och det var riiktigt skönt!
Har testat rita upp tatueringen som ska göras inom kort för att se om jag trivs med den och det gör jag verkligen! I´m ready when you are PP!
Har köpt en ny leksak idag också och jag är riktigt nöjd! Sjukt bra ljud :)
Nu ska jag dra ut och bada! :D

Just nuuuuu...

..hänger jag och Rebban hemma hos mej och grillar marshmallows och korv och myser!! :D

Flower Power!


Årets första dopp i poolen <3

Sedan ansåg jag, mor och far att det var för kallt i våran pool (26grader) så vi gick över till grannarna (30 grader)  ;)

Kan man bli annat en glad av den här videon? :D

Sången var gårdagens tema kan man säga och idag är jag glad! härlig dag på jobbet, solen skiner, Ledig imorgon och jag har fått träffa min favorit kusin! :) Snart ska jag ut och promenera med Rebban och efter de blir det baad!
Fotade ganska mkt igår också, så det kommer nog nå bilder senare :)

Gaaahhh

Sitter som vanligt och väntar på Rebbs. Dock har jag en kall som sällskap och detta som underhållning så det är inte jättefarligt. Har hunnit göra strawberry margaritas idag också. Fan vad jag längtar ;D



Måste boka tatuerings tid snart också :D

M I D S O M M A R

Svettas fortfarane fast det var ca en timme sen jag och bror kom hem från en löprunda :)
De senaste dagarna har gått fort, med bortglömda jobbdagar och en massa mys med systrarna Englund och igår var jag ute i Furugrund hos farmor och farfar och tog kort på min söta farfar för att jag har fått äran att göra tackkort till alla som firade honom på hans 75 års dag :)
Om några minuter kommer rebbs och plockar upp mig för att handla och lite planering. Kvällen kommer bli kung och hoppas alla får en häärlig midsommar! :)
Snygg farfar! :)

Happy Island.

De senaste 24timmarna har jag sovit 9 timmar, ätit 8 pigilin, sett x antal avsnitt av 90210(jag är besatt) och sen har jag typ inte gjort nått mer. Sitter nu med systrarna Englund och ser film och äter onyttigheter :D Älskar ledigheet!
Annars är det min namnsdag idag. Tack Matilda! ;)

JODÅÅ!

Tänk om jag kunde sluta vara så påverkad. Tänk vad mycket jag ska ångra detta. Frågan är ju varför jag sitter och äter popcorn nu ist för att sova?
efter kvällens bravader är typ nyårs spikat och även en supar kväll mellan mig och grannen om två veckor. Kan bli farligt det här känner jag ;) NU SKA JAG SOVA<3

Face Down

Lunch, stan med PP, hem, skjutsa mamma och pappa till pubben, stan, pubben och nu hemma igen :)
Lite grejer har jag fått med mig hem iaf :)
Ikv blire att vara och mysa med Rebbs och en gammal vän! :D

Hennes ord var ett laddat gevär och hon sköt på framtida besvär.

Just nu ligger jag helt död i min soffa efter en underbar middag och försöker verkligen hitta energi till att fortsätta städa mitt rum! Tittar igenom lite bilder också, så här kommer några :)

Hade en helt underbar student, men jag önskar att lite mer foton hade tagits! Men ändå, helt underbar :)

Samlar mina tankar i ensamhet.

GRATIA
eller
WILDFIRE S

Idag fyller världens underbaraste unge två år :) Grattis Moa!! <3


Igår var jag med Moa fram till 12 då hennes mamma hade shoppat klart. Då drog jag och Rebbs på stan och jag köpte de dyaste jeansen jag någonsin köpt! Efter de gjorde vi ett pitstop på max och käkade glass, sedan hem, power walk, vi gjorde middag, drog till maxi och köpte godiis och sen kom Brallan och Pet och så gick vi igenom våra scheman och planerade sommaren! :) Riktigt trevligt.
Idag har mamma planerat att jag ska bli brunare(?) så de är bara att tvinga sig ner i en solstol ;) Synd bara att poolens termometer står på 19...

Fjärde dagen av frihet.

Jag har ingenting att göra och ingen blogg lust. De är en massa bilder som jag känner att jag skulle vilja lägga upp, men jag orkar typ inte ;P Har så otroligt många b ilder att redigera också, men jag tar aldrig tag i det.
´
Annars så var jag och brudarna och såg baksmällan 2 igår, i söndags såg jag Water for elephants (SJUKT BRA FILM!) och jag har börjat se en ny serie. Så jag gör inte så mkt mer än att se film just nu :)
Imorgon kommer Moa spenderar dagen med mig, så då blir det lite förändring i dagsrytmen iaf ;D

American Pancakes!

B L Ä !

Bira! Bira! Bira! Bärs! Bärs! Bäärs! :D

Student veckan har varit kung! Eller typ mer än kung och lite galen. Bla så har min mobil badat i champagne! ;D Gårdagen var helt magisk och de var lite jobbigt att den gick så fort. Idag har jag varit i stugan och firat min farfar och kusin som fyllde år igår. En massa bilder kommer, men nu ska det planeras och städas inför veckan som kommer då jag och två av mina brudar drar söderut!! Aja, jobb och ridning imorgon :) KUNG!

Jag somnade, men här kommer bilderna!


Rullar mot Falmark!

Av gårdagen har jag lärt mig följande:
- TE3a är riktigt kung!
- Jag borde bli bartender.
- Det går riktigt dåligt att ligga tre stycken på en 90madrass.
- Det värsta som finns är att städa bakis!
¨
Nu ska jag snart dra och hämta mor och far på flygplatsen och om jag inte somnar dirr jag kommer hem så kommer jag lägga in bilder från gårdagen :)

"Konsten är inte att tala om vad det blir för väder. Konsten är att ha ett paraply när det regnar."

Ikväll har klassen varit på besök och jag måste säga att vi varit riktigt kung på att laga mat! Satan så gott det blev :D Imorgon är det ännu en gång fest och denna taggas mer än vanligt tror jag. Hoppas de blir bra väder bara! Jag och två(kanske tre) pangbrudar börjar krökandet 16.00 och det kan nog inte sluta annat än KAAALAS! :D

AVATAR

Rebbs var verkligen skit snygg som en Avatar. Jag tycker hon ska ta och satsa på den looken, eller hur? ;)

Gårdagens shopping <3


It´s crazy, but you like it!

Gårdagen var lite galen med så otroligt rolig! Började med att skjutsa mamma och pappa till flygplatsen, till skolan, klä ut sig till tjockisar och sedan satt jag och tittade på när hela min feta klass spelade brännboll. Riktigt roligt var det :)
Efter de blev det lite shopping och lite jobb!
Senare på kvällen var tanken att sova i "hålet på Kaplan", men det blev i ett hörn ist ;)
Och sedan blev vi anfallna av en teknikklass från balder som pepprade oss med vattenbalonger och sedan blev det fight och biljakter(jäävlar va bensin det gick alltså!) till klockan tre på morgonen då min hals protesterade så mkt att jag for hem och sov :) Men kung går dag iaf!
¨
Idag stannade jag hemma för att vila upp mig för kvällen och morgondagen, men satan så bra klassen lyckades med att klä ut sig till Avatarer! Rebbs kom förbi så jag fick ta lite bilder som kommer upp senare ;D
NU ska jag laga maat och förbereda mig inför kvällen som kommer bli kung tror jag! :D