Oj oj oj...

Huvva så längesen jag skrev! Men skit samma ;) Sommar schemat har börjat och jag jobbar på för fullt. Dock lliten mjukt start med två kort veckor i rad! 
Midsommar igår spenderades i Mjödvattnet med god mat, trevligt sällskap, inga bilder tagna och alldeles för mycket sprit! Idag mås det verkligen som man förtjänar och jag är sängliggades och underhåller mig själv med att förstöra lite pengar ;) 
 
Undersöker och letar även bilder till min kommande tatuering. Längtar verkligen efter att få sitta i stolen iden, känna lukten av bläck, höra ljudet från maskinen och känna den elektriska känslan. 
Är verkligen helt fast på denna just nu. Blev kär första gången jag såg den. Men är typ lite orolig att den kommer bli för stor och för svart för mig? Aaaa vi får se. Måste diskuteras med morbror först! ;) NU dusch och sedan middag hos mor och far <3
 
 

Bal dag! :)

Åhh så det kliar i fingrarna. Jag ska få fota!! :D Lyckan är enorm och jag vet inte riktigt varför, men jag älskar att fota dem som är uppklädda och fina :) Känns typ mer seriöst.
Sitter iaf nu på Torpvägen och väntar på lillebror. Jag har just klippt honom (frillan var inte godkänd av frugan före) och nu ska jag bjuda honom på lunch. Bra dag! Längtar till på onsdag ;)
Sist fotade jag bästa Jennifer <3

Jävlar så dum!

Nu när jag tänker tillbaka så började min hud förändras för ca ett halvår sedan. Mest i pannan fick jag som små bubblor, huden blev jätte ojämn. Sen nu den senaste månaden har det blivit typ vatten blåsor och jag har fått det runt munnen också. Och jag har testat en jäkla massa olika krämer och tvätter och frågat om råd, men ingenting hjälper!! Sen var det en av mammas kompisar som sa "de kan ju vara p-staven"
GAAAHHHHHH!!!!!!!! Klart så in i helvette att det måste vara den lilla jäveln!!! KUSE. Ett till minus till listan. Ska det vara så jävligt att jag ska måsta ta ut den. Hej då två betalda år. För den var fan dyr. Åh så arg jag blev alltså...

Liiite sent meeeen!

 Har haft världens bästa semester med Idapida! Här kommer några bilder. Bättre sent än aldrig ;)