30-11-09

Drägglande katt, Nutella och Kemi plugg till tusen på vår lediga måndag. Jag tycker att det är fel. Nu ska jag iaf ta en paus!

29-11-09

Idag är det första advent och jag har inte rört mej mycket! Känner att jag skulle vilja julpynta lite men jag hittar inte orken. Finns ingen ork att plugga inför kemi provet heller. Snart ska jag till SRK och rida Amigo, hoppas orken kommer tillbaka efter det! :) Lucia träning blir det också. Utan hästar. Roligt...
Jag blir glad av hästar!!<3
Peppa nästa sommar. Eller hur Rebbs ;)

28-11-09

Roooooligt hade vi igår och äntligen blev det helg! Lång helg dessutom :)
Idag har det varit öppethus och jag och Rebecca informerade 94-orna om hur bra tekninkprogrammet är. Alltså skit bra!!
Ikv kommer Rebbs och det blir hårfärgning ;)
Gooz

25-11-09

HEEEJ!
Just nu sitter jag med en kopp te, kladdkaka och den längsta bok jag någonsin läst och läser den för fjärde gången. :) +snart börjar Greys. Ingen dålig onsdags kväll!
Myyys med kisse :)

23-11-09

Hallåj!
Idag är det måndag och måndagar är jobbiga. Jobbigt i skolan och efter skolan är det alltid någon läxa. Blä! Tack och lov för sovmorgon både idag och imorgon!
En bra sak med idag var att världens bästa Rebecca fyllde 17år!! :D
GRATTIS GRATTIS!! :D

22-11-09

Slö dag! Tog mej upp ur sängen 12. Hatar att sova så länge. Hela dagen blir som förstörd. Det som räddat min dag idag var att få fara till SRK och än en gång rida Amigo. Jag kollade igenom pärmen och såg att jag ridit honom 11 av 12 ggr den här terminen. Men jag klagar inte, han är ju världens finaste häst. Hoppning hade vi idag och de gillar Amigo. Det gick fort! Roligt:)
Deviz gillar att pussas med mej :)

Moa

Hon e go<3

NEW MOON

Just hemkommen från bion. Måste bara säga att det är den bästa filmen jag någonsin sett. Jag brukar inte tycka om filmer där jag gråter(typ alla filmer), men New Moon, JA TACK!
JA! :)

20-11-09

NU TAGGAR VI!!
Snart kommer pärona hem och då blir det go mat! Sen drar vi till Pettro och där blir det lite födelsedagsfirande och sen NEW MOON! Har peppat hela veckan och nu äntligen. LYCKAD KVÄLL!
Skönt med helg nu också! :)
Pussgurkor!

19-11-09

Torsdagar måste ju vara den skönaste dagen på hela veckan! Kan bero på att jag har sovmorgon till 12.10 men ändå. Ingen matte är också ett plus i kanten.
Imorgon smäller det alltså! Längtar så jag kan döö! Om ni inte vet vad jag snackar om så är det ju NEW MOON! :) Hoppas filmen blir lika bra som böckerna :)
Nää nu ska jag börja röra mej. Första lektionen blir engelska med Lars-Anders :)
Kan vi få lite snö i Skellefte tack?
P

Början!

Hej.
Jag skapade den här bloggen för att jag känner att jag kan behöva skriva av mig ibland. Det kan vara skönt. Som nu när skolan är stressig och jag bara vill gå och gömma mig.
Idag har jag och Jennifer eggat upp varandra och börjat längta till och med. Vi hade tänkt fara till London nästa år i November för att se ett av världens bästa band, MUSE!! Men pärona tyckte inte att det var så smart och inte så lätt att bestämma så långt i förväg. BESVIKEN LINDA HÄR! Tänk att få se MUSE live och dessutom i London. Biljetterna släpps imorgon och kommer förmodligen vara slut på torsdag. Jobbigt.
Nu tänker jag läsa och taggar ist för helgen som känns otroligt långt bort.
På lördag kommer Moa<3
På lördag kommer Moa<3
P

Välkommen till min nya blogg!