30-04-2011

Valborgs och allt är nu fixat, utom en små sen Rebbs och en tok sen Challz som vanligt ;) Nu är det jag och Pet som agerar grillmästare och sen får vi  se vars vi hamnar ;D
¨
Btw så levererade inte Lule!

LITE BILDER FRÅN DAGEN!

??
Bus Issa!
¨
Detta måste göras om när jag får mitt nya objektiv och när jag blivit lite brunare eller huuur?! ;D

29-04-2011

Det har varit en riktigt bra dag :) Skola, studio med Issa, Malin och Furr (bilder kommer!!) -> Hem -> Bus med Cherre -> Pubben -> Grannarna och där sitter jag även nu! Vi har just gjort en beställning på elf på över 1000spänn :D
¨
Imorgon blir det Luleå med Rebbs och jag är riktigt taggad!! :)

C H E S T E R <3

Det blev en ganska lyckad dag ändå! När jag kom hem från skolan sov jag länge och när jag vaknade upp kändes allting mkt bättre :) Jag och Rebbs körde en torsdagsdate på stan och en sväng på solbacken och när jag kom hem hade pappa köpt pigelin till mej (LYCKA) och mamma satt och sjöng ja må han leva för Cherre! Just de, lillvalpen fyller hela 6år idag!! Det firade jag genom i att trycka i honom skinka och tok kramas :)
<3

13.52

Vad är tanken att man ska göra när man slutar så här tidigt? Jag har ännu en gång as tråkigt och mår inge bra på det. Jag tror att jag skiter i nedräkningen tills jag får börja packa och gör det nu ist ;) Fast då måste jag ha en stor väska på rummet... Åhh va de här är jobbigt.
Kom hem och lek med mej Cherre! :)

28-04-2011

Jag mår verkligen skit och det känns inte bra så här två dagar före valborgs! Ändå pallrar jag mej till skolan för en mattelektion och så ska vi leverera lite kuddar :)
¨
Annars så är turkiska lira beställda och på lördag rullar jag och Rebbs till Luleå för att hämta dem, packlistan är så jävla skriven(räknar ner tills jag får börja packa :D) och det är inte länge kvar! Jag längtar så att det gör ont ;D
Längtar även till imorn då jag och brudarna beger oss in i studion! Dock inte för så här galna bilder ;)

17.04

Efter att ha blivit släpad runt stan av mor i hopp att hitta en sommar jacka åt henne och gjort broschyrerna så landade jag hemma och det gjorde även en ordentlig huvudverk och halsont! Jag avlider och jag orkar inte vara sjuk mer!!! En beställning från Nelly är iaf gjort, lite lycka mitt i eländet!

27-04-2011

Så sitter jag här igen. Lika uttråkad som igår :P Klockan ett ska jag in till stan och fixa broshyrerna till kommunen och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske sola? Men det blåser så jävluskt :/ Aa jag har några förslag i huvudet, så jag får se vad jag hittar på! :)
¨
Och så är det bara 23 dagar kvar nu!! :D
Hahaa EFES<3

26-04-2011

Jag har helt magiskt förbannat tråkigt. Det är helt galet. Jag funderar till och med på att fara till farmor...de är illa. Jag behöver någonting att göraa! Jag böhöver en katt också. Jag tror jag behöver en Tisdags date också.
Matte och Angelicas.

25-04-2011

Challan har fint påpekat att jag är en dålig bloggare, men jag har helt enkelt inte haft tid de två senaste dagarna ;P
I lördags sprang jag på stan och hängde vid älven med Challz och Rebbs och sedan familje middag hos farmor och farfar. Igår jobbade jag till fyra och sedan bar det av mot Ursviken där jag tok busade med Moa och fick galet god middag av Matte och Angelica :)

Sen Fick jag en gonatt puss och busungen gick och la sig :)
¨
Nu ska jag städa mitt rum och sen se vad dagen har att erbjuda!

Lördagens shopping!

Cykelbyxor-Gina Tricot, Kjol och Jeansjacka-VeroModa, BH och linne-H&M.

01.20

Volvo 244DL
Nya vrålåket? Blocket.se <3

22-04-2011

En bild från igår!
Åhh va skönt det är med lov! Ändå så går jag och ränkar ner till nästa gång jag får vara ledig. Guu vad jag längtar.
Ikväll har jag huset för mej själv och tre brudar kommer för att göra mig sällskap! Nu ska jag ta och springa en sväng igenom duschen och sen kanske börja laga mat :)

21-04-2011

Skellefte suger och det finns inga nitar i hela stan! Riktigt illa.
Lite bilder från dagen och jag har äntligen tagit tummen ut och städat garderoben :)
Kvällen ska spenderas med systrarna Englund och det kommer bli legendariskt ;D
Och juste, jag mår bra nu!

20-04-2011

Jag är inte längre fången i min egen säng och imorgon ska jag faktiskt röra mig utanför huset nån timme. Krampattackerna (som jag så fin kallar det) är de som hållit mig fast i sängen och nu är de bara små och gör inte så ont så jag är lycklig :) Lönen har kommit och det kliar så förfärligt i fingrarna så jag måste ut!
Sen har jag kommit fram till att jag verkligen behöver en katt!! Speciellt när man är sjuk.

20.51

Från att bara kunnat ligga raklång till att kunna sitta och gå till att bara ligga på rygg till att bara ligga på sidan till att bara kunna ligga i fosterställning till att sitta upp till att sitta som en säck potatis. De har typ varit min dag och jag gissar att det är den där jävla vattenparasiten.

19-04-2011

Kommunens beställning är klar och nu har jag ingenting att göra. Mår verkligen inte bra så jag tror inte att det blir något jobb imorgon :/ Får nöta film ist.. Kul lov!

18-04-2011

Det är så sjukt surt att bli sjuk när man har lov! De ringde från jobbet och ville att jag skulle komma och jobba onsdag, torsdag och söndag också, men då ska faan vara frisk! Nu har jag tänk plocka fram symaskinen för att få klart kommunens beställning så fort som möjligt ;D Rooliigt!

17-04-2011

Det har verkligen varit en galen helg! Men nu är den över och nu väntar en veckas slappande. Eller inte bara slappande. Första uppgiften är att tvätta och städa båda bilarna. Jaja, nu ska jag se film i våld och trycka choklad. En helt perfekt söndag alltså! :)

Fint väder ska det vara i veckan också! :)

15-04-2011

Dagen har gått riktigt fort och nu är det lugnet före stormen! Nästan klar och om lite mindre än en timma börjar det rulla in B-rudar som ska fixas :) Ikv kör vi all in eller hur Rebbe? ;)

Dagens shopping <3

100:- och de var de verkligen värda!
Sitter och knarkar te ihopp om att bli av med hostan till imorgon. Imorgon är det inte bara fullt ös efter klockan 19 som gäller, men det är också redovisning. Har testa läsa igenom det några gånger och jag avbryter inte bara en gång för en host attack :/ Bajs hals säger jag bara!!

14-04-2011

Det är torsdag det är underbart väder ute och vad ska jag göra? Jo läxa. Det känns så otroligt surt, men jag ska försöka göra bort det så fort som möjligt!
Jobbade hela dagen igår och det var verkligen jättekul för att jag fick jobba med ett av mina favorit gäng :) Fick även veta att jag ska jobba första maj...inte riktigt lika kul :P Blir alltså en lugn valborgs. Nää nu ska jag göra min läxa, dricka mitt te och skrämma bort hostan och förkylningen!

20.36

Inte dåligt då pappa kommer hem och lagar pastasås med bacon, motzarella, basilika och tomat <3 De gjorde verkligen min dag :) Sen kom farfar med en påse smällare och bror bakade en kladdkaka :) Nää fy fan, varför skriver jag bara om mat?! Ska bara låta kladdkakan vila i magen lite och vänta att andra perioden ska sluta sen drar jag ut och löper :)

Cherre följer med!

12-04-2011

En beställning är upp skriven och det planeras för fullt inför helgens bravader :) (de planderas iaf i min skalle) Vad jag ska göra av denna onsdag har jag inte riktigt bestämmt än. Rebban sviker mej i hopp om en tisdags date då hon drar och jobbar ist :P Illa säger jag bara. Inge fint väder är det heller. Nu ska jag äta färsk annanas iaf! :D

00.19

Designen vill fortfarande inte som jag vill, men nu orkar jag inte! Jag får fortsätta imorgon ist :)
Nattii
Hoppas på fint väder imorgon också! <3

11-04-2011

Inställd ölprovning, har klippt mej och en sjukt konstig matte lektion. De har varit min måndag i stora drag. Sen de här strömavbrottet, då mamma och pappa nästan blev instängda i hisen på deras jobb. Tur pappa är stark och bröt upp dörren ;) Bror har även tvingat ut mej på en spring tur och efter de ringde Rebbs och ville köra en måndags date och dee är ju inget man säger nej till ;D glass och korv på coop. Hon kirrar jävligt bra dater den där ;D
Nu ska jag ta och försöka fixa till designen som tok krånglar med mej och sen se en film halva natten för imorgon är de sovmorgoon! <3
Cherre stekte i solen idaag :)

10-04-2011

Jobb -> hem/äta/byta kläder -> stallet (GICK AS BRAA!) -> hem/sy lite/äta choklad och chillinötter/se en film?

DAGEN I BILDER!

Typ busat med moa, varit ute med Cherre och ätit en hel magisk middag!! :) Ingen dålig lördag!

09-04-2011

Det är lördag och jag har hunnit med sjukt mycket. Inte ens i närheten av hälften av de jag skrivit upp att jag skulle hinna, men ändå. Får ta det på lovet för imorgon hinner jag inte! Ska nämligen få jobba och efter de bär det av till stallet<3
Snart rullar brudarna in för planering. Av vad det åtterstår att se ;)
Har fotat sjukt mkt idag också, hoppas jag hinner lägga in bilderna och visa min dag i bilder! :)
NU ska jag hjälpa pappsen med maten så att den blir klar nån gång! ;P

Raaandom..

DAGEN I BILDER!


08-04-2011

Det är äntligen fredag, men ingen rast och ingen vila.. än! Jag har mycket som jag vill få bort gjort, saker som jag har skjutit på för länge :) Jag ska även plocka fram symaskinen och sy lite kuddar. Leverans på måndag och eftersom ingen annan i företaget verkar ha tid så syr jag själv :)
Ska snart ta och ladda in bilderna från dagen också!

07-04-2011

Skola --> Jobb Ikväll ska jag hinna med mycket! Plugga samhälls, hämta mor och far, fortsätta se hockey, fota Skellefte och packa skolväskan. Bäst att sätta igång :)

22.44

Jag har just ätit en helt enormt god macka. Jag är verkligen bäst på mackor! ;) Onsdagsdaten är iaf över och jag är nu mera rödhårig. Eller...röd i solljus iaf :) Riktigt nöjd iaf.
Imorgon tar jag sovmorgon och jag tänkter göra pastasås till brunch för de är jag så galet sugen på!
Har även börjat planera helgen. Jag är faktiskt taggad på att ta tag i pannrummet och städa där. Ska även en vända upp på vinden! ROOOLIGT :D

Ska även ta och fota en massa eftersom jag bra har gamla bilder!!

06-04-2011

Ingen dålig onsdag inte med skola till 10.30 och sedan shopping, har bakat, ska städa och ikv kommer Rebbs! Riktigt trevligt med en onsdags date också! :) Ikväll går jag även över till det röda, får hoppas att det blir lyckat :)
Kanske skulle ta lite nya bilder? ;)

21.52

Tisdags date med Rebbs, alltid lika trevligt! Nu sitter jag och halv gör matten och känner att jag bara blir mer och mer irriterad. Fyy fan. Onsdag imorgon och det luktar shopping och UF arbete!

05-04-2011

Skoldagen gick extremt fort, Rebbs for just hem och nu var denna tisdag över :P Nelly packetet kom idag också, men skorna åker tillbaka för de var så jävulskt höga! :/ Sökandet fortsätter.
Ikväll ska matten göras och viktiga papper ska sorteras! :) Nu ropas de mat!
Nelly  Shoes - Barbara
:(

Inspiration!

tattoologist

04-04-2011

Vuxen poäng i massor!
Vinprovning ännu en gång!
Varit på banken.
Fixat med resan.
Jobbat.
Blivit bjuden på middag på jobbet.
Deklarerat.
NU ska jag städa och göra lite läxa :D
Livet går uppåt!

Grrrrrr!!

Jag måste bara säga att jag älskar Amigo också! :D

03-04-2011

Det var magiskt igår kväll. Det är allt jag kan säga. Magiskt. Mår som jag förtjänar, men de var de värt! Roligaste klassfesten och kan inte säga annat än att folkparken levererade som satan! Ska nu ta och gå igenom mobilen för att återuppleva kvällen!
Ikväll är det ridning :)

22.25

Vill bara gråta då jag kommer måsta gå och lägga mej typ nu, har inte hunnit kolla på något gamalt HP än och imorgon ska jag ensam springa omkring och virra mej till rätt sal. Inte k. Lite lycka denna dag har iaf varit att jag beställt studentklänning och skor! :) Tagga supa skallen av mej imorgon kväll!!

01-04-2011

DAGENS FOTO LEKTION:


Issa var som mest arg tkr jag... ;)


Malin också...

men sen blev alla glada!!