Ännu ett skit år har passerat.

Så var det dax för ett nytt år igen. En blank canvas.
2014 startade bra med en fantastisk resa till Mexico! Har aldrig varit på en vackrare plats än underbara Cancun och det är verkligen ett ställe jag kommer att besöka igen. 
Sen hann vi bara hem så blev man "huggen i ryggen" ordentligt av, vad jag trodde var, en nära vän. Så mycket tjaffs och ångest under 4 månader innan allt var "över".
Sen började en av de bästa sommrarna i mitt liv. Hade så galet kul och en del vänskaper växte extremt starka. Jag har insett vilka människor jag vill ha nära mig och vilka jag inte vill ha i mitt liv.
Sen blev jag förstörd och körd i botten och nu har jag det senaste 4 månaderna byggt upp mig själv igen från grunden, till någon som jag är lite stolt över. Är långt i från "hel" än. Är fortfarande lite trasig här och där men det blir bättre.
Jag har förlorat en 9årig kärlek och det gör fortfarande så sjukt ont i hjärtat att Chester inte är med oss längre. Jag tror aldrig jag kommer kunna sluta gråta över honom. 
 
Jag hade 2 nyårs löften inför 2014. Inte dricka Coca Cola på ett år och gå ner 10kg. Jag har gått ner mer än 10kg och jag dricker bara Cola Zero! Jag tycker att jag har lyckats.
Löften för 2015 är att jag ska fixa mig nå magrutor, fortsätta bygga klart mig själv och ta tag i framtiden påriktigt och sluta vara rädd för den. 
 
2015 ska vara mitt år! 
 
Här är 2014 iaf:
 
 
 
 

Feel good!

Det här är en låt som alltid får mig att må bra. Idag tittade jag på ett monster berg av disk och kände ba ångest och längtan till soffan. Så pluggade jag i lurarna och satte igång den här godingen och då blev allt bättre och disken försvann på ett kick! Tror den där feel good känslan kommer från när jag var liten och när mamma och pappa hade hämtat oss från fritis på fredagar så åkte vi hem och satte på den här på as hög volym medans pappa lagade någon super god middag och det var helg och allt va perfekt! (och jag visste att jag skulle få mula huur mkt ostkrokar jag vill senare)
Saknar de bekymmerslösa, underbart fria fredagarna men mina favorit stamceller <3

Mysmongos jävla fredag <3

Freeedag igen och en bra sådan! Har fått sova ut, städat lite ätit en proteinrik frulle och ska nu snart iväg på spinning :D Efter spinningen ska jag fooort hem och göra mig klar för tre timmar jobb och sen mot mam och pap för goooo middag! Pappa ringde igår och frågade om jag vill komma och äta grillad Entrecôte. Dum fråga. Självklart! :D
 
Annars så har jag hittat en ny kärlek. Jag har en kamera som jag fick med mig från Expert som jaag tänkte kolla om den funka. Så jag ha en kamera som jag inte är super rädd om till nyårs och när jag fick igång den så var den AWESOME!
 
En SONY super zoom som tar riktigt fina bilder! Sen är den ganska liten och lätt så den är en riktig pärla :D
 
 
 

Besvikelse!

Skrev detta inlägg i måndags meeen det publicerades inte...
 
Taggad som tusan steg jag upp. Åt en bra frukost och gjorde mig klar för mitt och Amandas ben mördar pass. Väl på friskvårds letade jag reda på pappsen för att få göra fettmätningen!! Det skulle bli så kul att få räkna ut hur mycket jag gått ner i fett och hur mycket muskler jag byggt :D
Först startade inte vågen ens, men efter lite tricks så fick ju självklart pappagubben igång den. Och den JÄVELN säger fortfarande 33%.... Så vi kom fram till att den inte funkar. Det är trotts allt en våg som är ca 100 år och ligger i friskvårds förråd.
Men jag är fortfarande jävligt stolt över att jag har passerat 10 sträcket och kämpar fortfarande för att nå mitt mål! :D
 

On my way to FRISKVÅRDS

 
 
Igår gjorde jag inte mycket vettigt! Tvättade 7 maskiner och körde ett fruktansvärt axel pass!
Nu ska jag snart iväg på spinning och efter de ska jag till farmor och farfar och vad kvällen har att erbjuda får vi se! :D

Det är ett konstigt pirr i magen...

 
Veckans träning blev iiinte riktigt som tänkt... Igår fikade vi lite väl länge så vi hann inte till BodyCombaten. Ist bestämde vi oss för att köra ett saftigt ben/rump pass. DUM IDÉ! Det blev ett fruktansvärt bra pass, men träningsverken är brutal. Såå spinningpasset idag tog jag igenom på ren tjurighet ;) Och hur jag ska klara av BodyCombaten imorgon är en bra fråga. Får la se vad som händer ;)
 
Idag har jag hunnit med massor! Fick sovsällskap av Cia och vi va en sväng på stan och så har vi tok bakat! Och fikat! :D 
 
Blandade känslor för morgondagen. Men kommer avsluta dagen i soffan med bästa Amanda så jag överlever ;)
 
Dessa två ligger nu och värmer upp sängen så ska jag ta och krypa ner med dem nu<3
 

Mys månad!

Så var det December igen och det känns som att detta år har gått sjukt fort. Det som kommer nu är 24 dagar av stess över klappar och planering för festligheter och jobb. Men det ska bli kul! 
 
Vägning idag igen och siffrorna står stilla... Tredje veckan i rad med samma resultat och jag har inte fuskat med träningen iaf... Måste skärpa mig med socker intaget! Tror dock det kan vara sjukt svårt denna månad :/
Veckans träning kommer vara fruktansvärd! :D
BC ikv och spinning imorgon som vanligt, på onsdag BC challenge(!) dubbelpass typ med massa fokus på teknik! Ska bli super kul :) Sen troooor jag att jag ska vila torsdag, eller köra typ armar eller nått och så spinning fredag och nå disco på lördag! ;) KUL! Gäller bara att försöka fixa kosten och inte fuska....
 
Nu ska jag iväg ut i skogen och fika med två fina brudar! <3

Dagen outfit! Älskar NIKE och mina nya byxor :D Man får så fin rumpa i dom (Dock måste rumpen byggas på...)