Rest In Peace

Jag kommer att sakna dej enormt mycket!

26-05-10

Kom och hälsa påå :D
´
Morgondagen är veckans sista dag och den bjuder på Kemi prov och Design. Inför det taggar jag med så lite plugg som möjligt, IKEA-godis och the 70´s show :)
´
Annars har mamma kommit hem och det känns lite bättre.

24-05-10

Dagen har varit något ljusare än de föregående. IKEA med klassen och mamma har nu äntligen blivit opererad! Hon säger att hon mår bra, så bra som man nu kan må efter det hon gått igenom. Det känns lite bättre nu.
Kemi böckerna skriker men nu ska jag packa upp och sedan bänka mej i soffan med Chester och IKEA godis :)
puss

23-05-10

Dag två av helvettet som kommer att hålla i sig ett bra tag. Jag orkar ingenting. Jag kan knappt sluta gråta heller. Det är jobbigt nu.
Solen i mitt mörker.

22-05-10

Det här har varit den absolut värsta dagen i hela mitt liv. Jag vill stänga in mej på mitt rum och aldrig komma ut. Tyvärr så är det NK-rapport redovisning och det stora Kemi provet i veckan. Jag orkar inte göra nått. Just nu vill jag bara försvinna.

19-05-10

Idag är jag stolt över mej själv! Jag har shoppat, gjort klart två av fyra arbeten som är kvar innan sommarlov, känslan från matte provs resultatet sitter fortfarande kvar och det är fortfarande strålande väder! Imorgon börjar jag min enda lektion 15.00, det känns också ganska bra. Nu ska jag inte göra annat än att sjunka ner i min underbart inbjudande soffa och dega :)
'
Ett av mina arbeten som jag gjort klart idaag :)

17-05-10

Rebban har varit en sjukt bra sambo under päronas vistelse i Italien, men nu är det roliga slut och tillbaka till gamla vanor.
'
Jag är trött! Typ jätte trött. Det här, så kallade "lovet" hjälpte absolut ingenting. Lika trött nu. Tack och lov att det snaart är sommarlov och när det är över blir det London! shit vad jag längtar :) Jennifer gjorde min kväll och skickade två nya låtar av MUSE som nu ska lyssnas sönder samtidigt som jag försvinner in i pluggets värld, för imorgon är det prov.
'
Jag fyndade halvskodda ridbyxor idag. Känns gaanska bra :D

05-05-10

Idag har jag gjort någonting hemskt. Jag somnade på psykologi lektionen. Till mitt försvar säger jag att det var första lektionen på dagen och vi såg en extremt tråkig film! :P
Annars så fick jag sluta 11 idag så jag drog hem och så fick pappa komma hem med Chester. Vi har busat heeela dagen :D
Snart ska jag plocka upp Rebban för att åka och köpa årets andra mjukglass :D
Snaaaart sommar igen!

Ta mig bort!!

ÅÅHH VAD JAG VILL BORT FRÅN SVERIGE!
Jag vill fara till London,men det är ju redan bestämt.
Jag vill fara till ett varmare land och bara steka hela dagarna. (Petro du är inte poppis just nu :P)
Jag vill fara till Italien och rida igenom vingårdarna. (dumma mamma och pappa som lämnar mej hemma)
Jag vill till USA, hellst NY, och shoppa och uppleva. (kanske blir av men troligen inte)
Det är så många som pratar om sina framtida, bokade resor och jag är helt otroligt avundsjuk! Inte okej.

03-05-10

De närmaste två veckorna kommer att bli underbara! Nästan ingenting i skolan, slutar tidigt varje dag (nästan) och nästa vecka går vi ju bara måndag, tisdag och onsdag :)
Extra plus i kanten är att inom några dagar dagar åker mamma och pappa till Italien och bror till Göteborg, så jag och min sambo blir ensamma med hus, hund och bil ;) Roligt, roligt!!
En gammal goding ;)<3

02-05-10

En galen vecka har äntligen passerat! Valborgs var kul men kunde ha varit bättre, matte provet gick så där, Chester fyllde 5år, första träffen med Mulle gruppen, osv! :) Nu ser jag fram emot en chillar veckaa :D
.
Helt galet att han är 5ÅR!!