En arg lapp.

Eller lapp och lapp. Inlägg är det ju. På kvällarna här i Stockholm är jag ju ensam och då känner jag hur jag saknar alla fina vänner där hemma. Så då tar jag och går igenom de 20 bloggar som jag känner till som då tillhör mina vänner. Och int faan är det någon som skriver!!! (Okej, de skrivs, men jävlig sällan) Vill veta vad ni gör. Vill se bilder. Vill se era ansikten. MEN NEJ. Tråkigt alltså och skärp er nu brudar! ;) 

I chock tillstånd.

Är sjukt chockad av mig själv. För det första så sov jag inte bort hela dagen(!) och lite nyttigheter jag jag gjort också. Har en del saker att göra imorgon så jag har took städat hela huset, diskat, tvättat två maskiner och snart blir det en tredje och, håll i er, JAG har varit ute och SPRUNGIT!!!! Hade massa energi över så jag var ju tvungen att göra nått ;)
 
Annars så gör det ont att ha på sig kläder samt att röra huden över huvutaget. Detta beror förmodligen på att jag har solat ca 6 timmar idag :)))))) Uuuunderbart väder imorgon och ja hoppas verkligen att det är lika fint imorgon!
Nu ska jag ta och gå och duscha och sedan krypa ner i sängen och se Björn Bröder :D
 
Foto: Njuter! http://instagr.am/p/MF-XdVCpIz/                                                                             Och btw så kommer jag hem på tisdag och jag har just köpt tvådagars biljett till Staaaaads :)))))
 
 
 
 
 
 
 

HatKärlek

Är nu inne på andra veckan av att i princip inte göra nånting. Känns jobbigt att jag inte tjänar några pengar, är ensam massor och börjar få slut på ideer för att underhålla mej. Samtidigt är det sjukt skönt. Idag har jag sovit lite för länge som vanligt, städat lite, lagat sjuktgod middag och bakat, tvättat lite, sett tre filmer och ritat. Hade verkligen glömt hur mkt jag tkr om att rita alltså.

Nästa vecka flyger jag alltså hem. Dag är obestämt, men det ska bokas innan jag går och lägger mej :) Måste bestämma mej hur många dagar jag ska på Stadsfesten också!



BTW:
STHLM = Gryyyyyyym spellista om jag får säga det själv alltså ;))))


Efter en hel del vita helger...

...blev denna jävligt svart ;) Kul hade jag iaf och öppnar fortfarande lite luckor då och då!

Lördag och det är fan fest

Sitter just nu på stationen och väntar på Rickard. Han glömde plånboken hemma och resten av gänget drog in till stan. Måste bara säga att jsg har haft en helt underbar kväll och att jag vill verkligen inte fara hem nästa vecka. Älskar människorna jag har här även m jag älskar de jag har hemma också. Puss allihopa! De här kommer bli en kväll att minnas:D

Någon som sa fest ellerrrr?


Lurviga sockar med får på, minimala shorts från NewYorker och Rickards tjocktröja är outfiten för denna fredag. Nu ska jag baka, diska, riva ost (Riven ost är en lyx!) och förbereda för morgondagen som kommer bli awesoooome!

Och förövrigt så har jag gjort en ny spellista på spotify som man skulle kunna beskriva som legendarisk. Just nu spelar jag den för grannarna ^^

Frågan är ju vad som riktigt hände?

Eftersom just nu sitter jag i min säng och är tok blond. (iaf enligt mej)
Skulle göra håret lite ljusare och ta bort utväxten. Hade inte ens i hela verkningstiden och så blev det tok blont! Har inte riktigt bestämmt mig än om jag tkr att det är bra eller dåligt. Vi får la se ;)

De syns inte riktigt på bilderna hur ljust det är. Där ser det typ mest orange ut!

Nu måste jag iaf gå och handla igen. Glömde lappen hemma igår så glömde lite grejer :)


Look out weekend.


Endast några timmar gamla på Vallentunas ridskola.

Skulle verkligen vilja ha en liten sånhär! Speciellt just nu på kvällarna när jag är helt ensam!
Annars då så dör lite varje gång jag rör mig pga träningsverken! Kan inte säga att de var direkt smart att sedan dra och handla. Varje steg var en plåga och speciellt när jag hade en ryggsäck med 4,5lite cola, 1,5 kg potatis och en massa annat. Kommer nog inte kunna stiga upp imorgon alltså ;)
Planerna för kvällen var att äntligen få fixa håret och baka, men nu fick jag just veta att jag inväntar en förmodligen magsjuk pojkvän. Sitter och känner efter om jag också mår dåligt, men kan inte riktigt avgöra det än. Snälla gud, låt mej slippa!!

@ Vallentunas Ridskola.

Wendela och Aladin.
Therese och Caramel.

QUEBEC


Imorgon är det freeedag :D

Känns som detta var en värd dag, även fast jag hunnit med ganska mkt. Steg upp halv sju iaf. Kan säga att det var ingen lek eftersom vi satt kanske lite för länge på en uteservering och drack vin igår ;) Iaf så lämnade jag huset sju för att dra till Äppelvikens ridskola i Åkeshov. Fick en fux kille som hette Quebek, verkade trevlig, men satan så fel jag hade! Sparkade backut direkt jag kom åt honom lite, blev förbannad när jag tog i tyglarna för mkt osv. Ingen häst för mig, men kul att sitta i en sadel igen. Efter lektionen fick jag förfrågan att rida imorgon också... Frågan är bara om min stackars kropp kmr klara det? Är just nu i sängläge eftersom jag inte klarar aav att sitta liksom ;)

Nu ska jag iaf he mig upp och gå och handla... FML.

Och lite bilder från förra onsdagen då jag följde med Wendela och Theres när de red och fotade kommer under dageen :D

O U R H O U S E

Så här ser huset ut från vägen. Ganska mkt buskar, blommor och träd som skymmer, men det ska jag ta hand om någon dag! 
Gatan vi bor på är en låång uppförsbacke och där på höger sida hänger våran postlåda.
Vid postlådag har vi en liten stentrapp upp till en stig
och den stigen leder till huset!
På sidorna av stigen växer det en massa blommor och grönska och sen är det ännu en lite trapp upp till altanen.
Uppe på altanen har vi en solstol och en grill som vi har nyinköpt!
Här är utsikten från altanen.
Ytterdörren.
När man kommer in är det som en liten hall som separeras från köket med en bänk. I hallen står det en vit bokhylla med en del röda lådor och några stolar som vi hänger våra jackor på.
Sen om man kollar direkt till vänster när man står i hallen ser man vårt "vardagsrum" det är detta som nyligen blivit renoverat. När jag kom hit för en vecka sen var det täckpapp på golvet, slipdamm överallt och så låg det gamla element överallt. Nu ligger elementen bakom fotöljen och jag har letat fram möbler lite överallt i huset!
I bokhyllan står tre dalahästar...
massa gamla spritflaskor och datorhögtalare.
Går man från hallen och förbi köket kommer man till det här...
Och bordet som blomman står på har jag tänkt få med mej hem! Tkr det är så otroligt fint och det är ustmyckat med små blommor och krusiduller :)
Tittar man sedan direkt till höger ser man den här dörren som är nedanför några trappsteg. Av någon anledning så tkr jag att den är jätteläskig och har inte riktigt vågat kolla vad som finns bakom, men jag har försökt stänga den, men det går inte :/ Sen har jag ställt en av de sjuttioelva dammsugare som fungerar där och en av sjukt många stolar där :)
Svänger man ännu mer till höger så ser man in i vår tvättstuga (Har ingen lampa där så det blev inget bra kort eftersom det var så mörkt..) och till vänster inne i tvättstugan finns en liten lite bastu som tydligen inte funderar. Där har jag ställt alla byggarnas grejer just nu också, se de är inget att se ;)
Före tvättstugan till vänster är toan.
Där har vi ett rosa badkar.
Sen går man igenom här så finns det tre dörrar. Den som är raktfram har vi som förråd, med massa gamla och fula möbler. Direkt till höger är vårt sovrum.
Med en mysig 160cm säng
Här har vi inte heller några fungerade lampor så det är värmeljus som gäller.
Och sen finns det ett till rum som är förvaring/mitt sminkrum. Dålig bild, men men ;)
Såå de var hela huset. Litet och charmigt. Jag gillar det :)

Speedad!

Spelar musik högt med mycket bas, städar, dricker energi dryck. Ikv ska jag lägga upp bilder på huser och bleka utväxt och håret lite :D Ensam hemmaaaaaaaaaa :)))))))

Mobilblogarr!

Sitter på bussen från Värmdö där jag jobbat muna första tre timmar :) Gick riktigt bra och har tom sålt till herr Wallman ;D (Ägare av Wallmans salonger) Meen nu ska jag hem byta kläder och äta och sedan följa min syssling till stallet! Kameean ska med så jag hoppas det blir nå fina bilder:) Och neej jag hann inte lägga upp bilder igår, städade och fixade med massa annat! Får se när det blir helt enkelt;)

Hej :)

Satan vilken dag detta har varit alltså! Bestämmde mig för att dra ut till Värmdö och Expert där jag ska jobba. Lättare sagt än gjort... Visste ni att det finns fem olika gator som heter Orionsväg? Iiiinte kul var de. Tog mig tre timmar att ta mig dig iaf, men väl där så gick allting jättebraa :D De första de gjorde var att börja driva med min dialekt iaf... Jobbar för första gången på riktigt imorgon iaf och jag är riktigt taggad :) Några har skrivit och bett mig lägga up bilder på hur huset ser ut och det kommer. Bara inte riktigt än ;) Är lite saker som ska fixas först bara ;) Har pojkens dator så har inga bilder att bjuda på heller. Ska försöka kirra det till ikv :)

Första från Sthlm!

Sitter just nu i Alvik med Reb och dricker kaffe. Riktigt mys:-) Annars så anlände jag igår vid två tiden, dränkt i svett, i Häggvik uppe på det höga berget. Efter att ha hittat själv på T-centralen (Tack för hjälpen Jonas!) Dragit min 40kgs väska runt överallt. Nu ska vi gå och köpa middag och sedan dra till deras lägenhet. Mysig första dag i Stockholm! :-)

IT YOUR FUCKING DAY.

Grattis på födelsedagen stumpan! Önskar verkligen jag hade kunnat vara med dig när du går första gången på Systemet, för att sedan bli stammis! Hoppas du kmr ha en kung dag<3

Suget.

Diskuterade med morbror igår, som har ny gaddat sig, om beroendet. Man blir fan beroende och nu behöver jag verkligen en till!! Hoppas hoppas det blir snart! :))))
IMG_1675
tattoo427127_298754220187622_100001591405534_835572_487115845_n419326_3356478108938_1178527184_3481706_900560530_nDSC_3074
foot
Bilder från http://rodeo.net/tattoologist/

It's on!

Väskan är färdig packad och allt är nu klart. Snart rullar vi. Hur jag riktigt tänkt med mitt val av väska kommer jag aldrig förstå. Lika så hur fan jag ska få den till huset. Detta kommer att bli ett äventyr. Låter er veta hur det gick ;)
Finns inte så mkt mer att säga, förutom HEJ DÅ SKELL!

22 timmar alltså.

Om ca 22 timmar sitter vi i Bastuträsk alltså. Sjukt att nu drar vi. Meeeen innan de ska jag hinna jobba fel timmar, sova 7 kanske och en massa annat sista minuten panik. Längtar<3
Gårkvällem var iaf underbar. Hade verkligen super roligt (förutom att det verkar som att när 94:orna i denna stad får i sig alkohol verkar de glömma hur man gjorde för att stå upp?!) och jag kan inte riktigt förstå hur många underbara vänner jag har. Känns kung.
Lite bilder från igåår :)
¨
Ikv har Matte, Angelica och Moa varit här på "avskeds middag". Glaced pulled pork, pommes, lökringar, coleslaw osv<3 Kmr sakna pappas matlagning alltså! OCH MOA! Fy satan vilken underbar unge.
Nuu ska jag iaf ta och sova i min säng en sista gång. Såå konstigt!!

En fin människa.

Tack för igår snygging!<3

Fredag då ja! :)))))))


Två korta dagar kvar nu innan jag drar. Det känns lite sjukt. Är alltså borta fyra veckor första svängen,
kmr hem tre och är sedan borta fem. Åhh vad jag längtar :D

Ikv ska alkohol förtäras och vi ska vingla omkring på stadens gator i "sommarväder" Solken skiner iaf :)

Imorgon ska jag vara bakis och se till så att allting är rätt i kassan. Sen på kvällen äta nån slags avskeds
middag med familj. Får inte glömma att ladda sj-kortet heller.

På söndag ska jag jobba och sedan stressa nå jävulskt. Kan redan nu föreställa mig paniken som kommer
uppstå i lillhjärnan!

Nää nu ska jag jobba de sista 30 miuterna innan jag får dra hem och slå in packet. De vankas födelsedag
 ;) ;) ;)