24-02-10

Idag har jaag:
*slutat 12.
*ätit god lunch
*varit hos tandläkaren
*busat med Chester
*bokat Amigo under påsklovet
*tjänat 100kr
*köpt ett armband för 25kr
*städat
Önska jag kunde skriva att jag har pluggat psykologi också :P

18-02-10

Seriöst finns det någonting värre än att känna att man inte kan de man ska ha prov på, dagen före?
Jag tror inte de och nu är det inte vilket prov som helst utan det är nationella i matte C!!
Det har pluggats hela veckan så jag hoppas på minst G iaf!
orkar inte meeer!

Tack och lov så slutar jag efter provet är gjort, det blir hoppning med finaste Amigo på 80m och efter de ska jag och Rebbs ha Taco kväll. Ändå lyckad dag :)

KAN DEE

Det finns en helt underbar blogg som heter kandeedrawings.blogg.se. Hon som driver bloggen är helt galet bra konstnär. Älskar allt hon gör och just nu har hon en tävling där man kan vinna linnet nedan. Jag fick ett annat av hennes linnen i julklapp och jag älskar det. Det skulle vara roligt med ett till ;)

Skiit snyggt! :)

16-02-10

Idag är det tisdag och fredagen och de Nationella provet i matte kommer allt närmare. Paniken har inte börjat komma än, men snart! Annars så är det fettisdag idag och då är det tillåtet att äta onyttigt. :D Det gillar jag!
lever fortfarande ;)

NU TACK!

Har just laddat upp alla bilder från gamla datorn till min nya, och jag har kommit fram till att jag vill ha sommar!
Jag vill ha sommarlov och busa med tjejerna hela nätterna. Jag vill sitta och sola på moppen(fast i sommar blire nog på bilen) med Rebecca och prata om USA. Jag vill ha igångsättning med Amigo(och Rebbs ofc!). Jag vill bada. Jag vill äta mjukglass. Jag vill sitta vid älven och äta lunch. Jag vill mysa med Chester på gräsmattan. Jag vill åka gummibåt i älven, men mest av allt vill jag slippa kylan NU!
Skynda dig hit sommaren!!

12-02-10

Äntligen helg igen! Denna vecka har gått sjukt fort och nu är det inte länge kvar till sportlovet och sedan Jekvikk! :D Just nu took peppar jag ridning ikväll för Lena Lu :)
Peppa!<3

08-02-10

Idag är det måndag och dagen har bara bestått av plugg. Visst man var ledig från skolan, men eftersom att TE2a har kemiprov imorgon så har det inte känts som en ledig dag. +att imorse ringde dom från mormors dagis klockan 08.45(!) och skulle ha mammas mobil. Inte okej.
I lördags var brudarna här och åt middag och hade kul. Riktigt lyckad kväll asså! och jag fick vääärldens bästa 18års present, och jaa han lever fortfarande :D
Han heter Jonas aka Kryddmannen<3

06-02-10

Nu är födelsedagen över, men firandet fortsätter ett tag till! Efter denna dag har jag blivit en hel del saker rikare och haft riktigt kul. En dag som börjar med uppvakting av familjen och frukost på sängen (som innehöll 4 vaniljbullar och varmchoklad) kan inte sluta dåligt. Tack så jätte mycket för alla gratulationer!
Goo frukost! :)
Goo kusin! :)

04-02-10

Om en och en halv timme är det det 5 Frebruari vilket innebär att jag blir 18! Det känns ganska galet. Peppar att det är fredag, till middag blire Morbrors ribbs<3 och jag får mysa med min gooa lillkusin :)


:D

03-02-10

Längesen sist! Jag har inte kunnat skriva på ett tag eftersom att min dator har varit lagning. Efter 4 veckor har dom nu kommit fram till att den inte gick att laga, så nu sitter jag med en ny :) Jag har haft ganska mkt flyt på sistone! Och nu är det bara 2 dagar kvar till 18-årsdagen. Braa vecka ;)