Forever ALONE...

Fast njaa inte direkt! Har typ haft en riktigt mysig lördag ändå. Jobb till två, tränat, go middag hos mamma och pappa, massa bus med Moa och sen sett Mama i Urs. Och Mama då... FY satan vilken film. På grund av den sitter jag nu och håller mig vaken för att jag tror inte jag vågar gå och lägga mig ensam. Huvva! 
Imorgon ska jag tvinga min bror att hjälpa mig piska mattor och fixa till lite och köpa lite inrednings grejer <3 YAY!
 
Senaste inköpet <3 Jag är redo!

Tisdag och 23 dagar kvar till värmen.

Fick två dagar med älsklingen och sen blev jag ensam igen. Har jobbat från 15-20 idag och nästa pass är på lördag. Så nu har jag tre dagar att fylla med precis vad jag vill, men har då ingenting att göra... Måste säga att just nu sugen livet nå jävulskt. Eller det är tråkigt som fan iaf.
 
Nu ska jag ta och ladda ner nå serier och sedan bryta isär katterna som låter som om de ska döda varandra.

Världens bästa <3


Lägesrapport.

Tjena tjena! Länge sen sist nu. Meen då finns det ju inte super mycket att skriva eftersom det är i skell jag befinner mig. Det som hänt sen sist? Har jobbat lite, shoppat lite, ätit lite, bilen har blivit lite skitigare och jag har hunnit med en kanonfylla. Som vanligt töp. Har inga roliga bilder heller eftersom jag sitter på lill-datan. 
Mat bild från när vi var och käkade på bryggargatan. Päron glass, lingon sorbe och lite smulor. Sen hade dom spetsat det hela med lite gin :)