SOMMAR NU TACK!


31-03-2011

Jag vill städa, men kroppen säger ifrån. På mitt rum har jag två stora chekar som företaget fått under dagen. Ganska coolt! Men är fortfarande besviken att det inte blev mer. Jag vill säjla mer. Sälja slut! Jag ska nu dricka cola så jag blir pigg. (:D :D :D)

VIDARE I BÄSTA UF OCH SÄLJARE!!

Detta firas så in i helvette med cola och sängen på några minuter<3

30-03-2011

NU bär det av mot mässan! Detta kommer att vara en galen dag och jag gissar att jag kommer somna otroligt gott ikväll ;D

29-03-2011

Jag är trött. Och jag har ont. Kanske skulle använda en vetekudde... BLÄÄÄÄ! Nää jag är ganska less allting just nu, men efter en och en halv liter cola, ett besök på Ekorrvägen 18 och en jääävel till sömn inatt kommer det nog slå om! :) Rebecca, hjälp?
M A K E  I T  W O R K  B R U D S ! !

28-03-2011

Började dagen med vinprovning, vidare till företagslunch, sedan en matte lektion och sedan blåjobb med företaget tills nu. Börjar fundera.. var jag 19 eller??
Morgondagen kommer bestå av UF. Sistaminutenfix till tusen och en massa träning av alla jäkla tal. Tagga Onsdag nurå!!
En ko?

27-03-2011

Sjukt galen, men rolig dag! Jobb --> Matte, Angelica och Moa --> Hem. Nu ska jag ta mej i kragen och röjja upp på mitt rum eftersom jag tror det bara kommer bli värre och värre under veckan. Måste även välja ut en outfit för företags lunchen imorgon så jag kan lugna Jennifer ;)

Goaste ungen som existerar!! <3

26-03-2011

Challan verkar full, Rebecca är as trött, Pet funderar på att fara hem... aa vi har iaf producerat kuddar så in i helvette så vi är riktigt förberedda för mässa! :) Om en halvtimma ska jag dra till Ostvik för att vara fyllechaffis och jag är riktigt taggad på att få köra bil ;) Imorgon taggas jobb och sedan middag och hockey hos Matte, Angelica och Moa! :)

25-03-2011

Jag har shoppat. Även om jag skulle spara. Och inte shoppade jag det jag skulle heller :P Fan så dålig jag är. Fast jag är sjukt nöjd iaf :) Ett par jeans, ett halsband och en jumpsuit. Hej då lönen! Tur att jag ska få jobba på söndag då ;)
¨
Galen dag med galet mkt UF! Att denna vecka är över firar vi med en "filmkväll" och så ska vi sy en massa kuddar. KUL!
Pontiac Firebird
Annars fortsätter jakten på min första bil. Pappa försöker övertala mej att ge upp den gula drömmen och satsa på denna ist. Jag är inte riktigt helt såld, men sökandet fortsätter!!

21.05

Jag har varit riktigt effektiv idag och det är så jäkla skönt! Just nu sitter jag och ser hockey, funderar på att kanske plugga lite samhälls(?) och så är jag skit nervös. Ingen bangar imorgon brudar! ;D Sen smsar jag också men Pettan och jag börjar typ bli lite orolig. Hon är så konstig och skriver så konstiga saker. Tror hon har tagit sig en jävel... verkligen bedrövligt :/
Har även kollat på en massa sommar bilder från 2010 och jag säger bara de, i sommar ska kameran med ÖVERALLT! Sommaren 2011 ska bli någonting att minnas :)

24-03-2011

Känns som att jag har tagit nå uppåtpiller! Allting har vänt idag och det känns riktigt bra. :) Firar med en cola och ska städa mitt skitiga rum och dansa till party listan på spoty!

23-03-2011

Ikväll tänker jag ta en paus från allt! Inge skola, ingen UF, ingeting. Kan verkligen behövas känner jag, så jag ska bara städa åt fisken, se Gray´s och KANSKE börja fila lite mer på säljarsamtalet.. Får se hur de blir med det. Ska få köra fin saab också och lycklig är jag för det. Åhh va jag önskar att jag var stenrik så jag kunde köpa en jättefin bil. De är typ drömmen!
Amazon b20 -64
drömmen just nu...

22-03-2011


Lite bilder från helgen :)
¨
Tror jag har fixat studentklänning, nu är det bara resten av skiten som ska kirras ;)
Jag pluggar, jag syr, jag klipper visitkort, jag stressar. Tror jag kommer få magkatarr igen :P
Sett sista avsnittet av HC så nu måste jag vänta till typ april nån gång för nästa avsnitt. VD har typ världens uppehåll också. Finns inte så mkt att göra än att plugga då?

21-03-2011

Två veckor av helvette har offeciellt börjat nu! Det är någonting som ska göras varje dag och en massa saker som verkligen måste bli klara. Idag har jag bockat av nya visitkort, planscher, nya broschyren, namnlappar och snart ska jag och pappa dra och skriva ut skiten. När jag kommer hem har jag tänkt försöka göra bort en annan sak. Jätterosetten. Mmm kan bli spännanade. Kanske ta tag i säljar talet också?

+++

SJUKT BRA! :)

20-03-2011

Taggar redan nästa år!
¨
Har ont i typ varje del av kroppen. Vad brukar en normal människa göra när man har ont? Jo, vila. Vad gör jag? Direkt jag kommer hem far och rider med en halv pizza i magen och drar på mej ännu mer smärta. Smart där. NU ska jag ta en extremt lång dusch och sedan se en hel del Hellcats! :D TAGGA VINPROVNING IMORGON! ;)

19-03-2011

Sista dagen och det känns verklingen i varje kroppsdel! Jag har skrattat, Pet har ramlat, vi har käkat legendariska hamburgare, vi har svurit över alla dessa norrmän, vi har solat, det har varit dans framträdanden, det har shottats hallonlakris, det har lätt varit den bästa gången i Jäckvik någonsin! :)

19-03-2011

Idag fyller min bror 17 år!! Om ett år, då bror ska jag visa hur man lever ;) Haha, nej men hoppas du får en bra dag och att du gillar skjortjäveln som du så fint pekade ut att den hade fula knappar. Puss på dej! ;)

18-03-2011

Smärtan är idag större än går dagen, men jäklar vad jag har skrattat. Pet kom i full fart, (läs: typ ingen fart) missat nästan hoppet och bestämmer sig typ för att ramla så att hon sätter sig redan i luften. Sen skallar hon backen lite och jag dör av skratt.
Sjukt roligt när andra gör illa sig! ;D

17-03-2011

Dag ett är avklarad och vi lever fortfarande. Jag är dock lite blå prickig och Pettan och förmodligen en liten hjärnskakning?
Annars måste jag bara säga att vi är riktiga jibbers! ;)

NU BÄR DET AV!

Förra året i Jekkvik. Jag vet att jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Petro, vi ska framkalla smärta! ;D

15-03-2011

Sitter spänt och tittat på den lilla göna grejen som säger att det är 2,1% kvar att ladda ner av avsnitt 8. Besatt?
Skoldagen kom och gick fort som fan! Inte för att jag klagar!! ;D
¨
+Miljöuppgiften är snart klar.
+Det är bara en skoldag kvar innan vi drar till Jäkkvik.
+Träna sälj imorgon med de andra säljarna.
¨
-Jag måste göra matte.
-Det är en skoldag kvar.
-Imorgon har jag ingen sovmorgon och dagen börjar med Samhälls.
-Snart är det mässa. Är vi klara med nått typ? NEJ
¨
Nu kör vi? :P
Snart...

00.30

Jag har ont överallt och jag hatar min bror!
Har sett klart alla HC avsnitt jag lyckats ladda hem och jag kan inte ladda ner mer för att internet ÄR så segt. Denna gång är det mor och fars fel.
Tack och lov för sovmorgon imorgon iaf och bara två skoldagar kvar nu ;D

14-03-2011

Stora tanken var att städa garderoben efterskolan. Ist hamnade jag i sängen, laddade hem mer Hellcats och sov tills pappas HEJ LINDAAA rop väckte mej. Annars så har jag ätit. Massor. Biggest Loser Sverige next?
Sjukt konstig bror har jag också. Han springer omkring och sjunger om ett emo och ångmaskiner. Nu är internet as segt igen också. Det är Adams fel!!
Måste ba få berätta att hunden är så underbart mjuk!! Har inte kännt nått så mjukt sen petros filt. Han har de mjukaste örona på jorden just nu och det finns inget mysigare än att begrava ansiktet i nacken på honom! Piltre på nybadade hundar alltså <3 :D

13-03-2011

Har typ aldrig hunnit med så mkt på en helg någonsin som denna! På minimalt antal sovtimmar, kanske de man ska satsa på? Haha skojja! Nä men mitt rum är galet rent, har även städat mormors lägenhet, Cherre är badad och därför ska han få äran att sova i min säng inatt. Kan säga att han luktar mint<3 Ingen ridning så jag tog träningen i egna händer (sjukt impad av mig själv där!) ;) och nu har jag nog blivit besatt av en ny serie. Hellcats heter den och första avsnittet gick idag, efter de ladda ja ner 2 och 3. Riktigt bra serie! Lite one tree hill över de hela :) Nu ska jag se tredje avsnittet och sedan skalla kudde och tagga morgondagen :P Bara tre skoldagar kvar nu! ;D

DEN ÄR SÅ JÄÄVLA KLAR!


12-03-2011

Klockan är nu tjugo i sex och jag tror jag ska gå och lägga mej nu :P Lanet har varit riktigt nice, trotts att många gav upp tidigt! GNATT :D

Bilder från dagen!

Alla två som togs med min kamera... Får ta bilderna av Petro sen ;)

10-03-2011

Dagen i Kinnbäck har verkligen varit kanoners! En nära döden upplevelse och en massa bus ;) Verkligen toppen och bilder kommer senare :)
Nu ska jag och mamma jobba på soffan och ikväll ska den jävlart bli klar!!

09-03-2011

Dagen har  bjudit på shopping med Rebbs eftersom att Lule inte levererade :)
Sitter och tok taggar morgondagen då det bär av mot Kinnbäck för att köra skoter och jag ska wowa brudarna med mina magiska matlagningskonster då jag ska göra varma mackor a lá Lindzorr! :) Inte illa.
Nu ska jag skalla kudde och jag kommer att drömma mardrömmar om soffjäveln som aldrig vill bli klar! :P

08-03-2011

Lule levererade inte, men fick iaf med mej lite hem! :)
¨
Annars så har Rebecca just lämnat mig och vi har sett Black Swan. Vi har även garvat lite över att Pet valde att se den med sin far... ;D haha
Evighetsprojektet fortsätter!!

07-03-2011

Strenhårt jobba på skolan med montern, hem och slöa, samtal från mormor som förgyllde min dag och nu detta evighetsjobb med soffan. Tror den aldrig kommer bli klar :P
Imorgon taggas det shopping!! :D

06-03-2011

Helgen är över och nu börjar en vecka fylld av roligheter!!
Måndag - Monterbyggande
Tisdag - Luleå med Challzz
Onsdag - Skoter eller nått annat
Torsdag - Skoter eller nått annat
Fredag - Jobb och LAN!
Lördag - SOVA och rida
Söndag - Vi fååår se :)
¨
Tagga!! :D

Bild 30 - Någon du aldrig släpper taget om.

Kommer aldrig glömma iaf!

02.35

Asså dessa chips är så otroooligt goda! Då vetu ;D

04-03-2011

Dagen gick fort och nu är det dax för party. Jag och Pet har för för krök utan alkoholen och jaaa vi väntar ;P
Tagga tagga tagga nurååå!

Bild 29 - Den nyaste bilden på dig själv.


21.15

Jag kan nu stolt meddela att vi kommer att starta ett museum här på torpvägen! Det är nämmligen såå att jag och min mor har idag börjat klä om min soffa och ni vet att man kan hitta en del saker mellan säterna.
Jag har idag hittat:
-En kam
-En hår-rulle
-Pengar (en krona och två femtioöringar)
-En sked
-En jääävla massa russin
-En jääävla massa hårnålar
Extremt trevligt tkr jag! :D

03-03-2011


Har just fått i mej en magisk lunch, made by me!
Ska nu ta och bege mej mot fröken Englund som vägrar bli frisk ;P
Efter de ska jag in till stan för att handla möbeltyg med mor! :)
Ikv ska jag totalt skriva klart Analysen och sätta kameran på
laddning och hoppas jag får använda den imorgon!

Bild 29 - En tokig bild.

Ja bjut påt! ;D

02-03-2011

Imorgon ska jag, Challz och Mikaela slå våra huvuden ihop och göra klart hemprovet i matte. Till det har jag nu bakat ännu en sats fudgekaka<3 Tagga brudar ;)
'
Annars så har jag tänk köpa en bil! Kanske blir det nästa vecka, kanske om några månader. Ska bara hitta päran först ;)
¨
Nuu ska jag ta och fortsätta vara effektiv! :)

Bild 27 - En bild som du alltid skrattar åt.

Alla dessa underbara bilder på Moa. Går inte göra annat än att skratta! :)

Bild 26 - Någon/några du alltid har roligt med.

Har totalt glömt bort dagens bild så att nu sätter jag dem som är kvar på tidsinställt! :)

19.25

Sitter fortfarande med analysen och så mycket har jag inte kvar. Satsar på att vara klar 8 och sen kör jag lite finslipning imorgon :) Tror bilden tog längs tid att göra :P
Har även tagit på mig att vara hundvakt i helgen...kan sluta illa :/
Challz, powerwalk i helgen? ;)

01-03-2011

Sitter med en riktigt god vän, C.C, och nu ska vi skriva en livscykelanalys :)
Hoppas på att bli klar så fort som möjligt så att jag får städa, för det behövs veeerkligen!!
<3