Max och Frasse <3

På Torpvägen finns det en familj som har min drömuppsättning av djur. En rottweiler och en mopps! (sen skulle jag ju självklart haft nå katter också men ;))
Och för några veckor sedan så kom dom förbi när jag var hos mamma och pappa och hade lyckats ha med mig D90n så tog några fina bilder på dem :)
 
 
Heelt underbara hundar <3
 

The weekend.

Länge sen sist, men såå mång kalas och så lite tid ;)
Efter en lång jävla jobbar helg och en brutal måndag på Elgiganten så tog jag helg. En veckas lång helg! :D
Dagarna fylls med bus med underbara vänner och träning. Imorgon kickar vi igång firandet av sommaren och drar till Lanternan! Första gången för mig faktiskt och jag är riktigt taggad :) Sen midsommar i Boviken och travet på lördag och söndag ska jag inte lämna soffan och äta allt gott som finns och skratta om allt sjukt vi hittat på dessa tre dagar. Det kan inte bli annat än legendariskt!
 
 

Grattis<3

Idag fyller två av mina favorit människor år och jag önskar verkligen jag hade kunnat vara med er och firat! 
Hoppas ni får en fantastisk dag :*
 

Kantlobelia, Dahlia och Nejlikor.

 
 
Igår tog jag en jävlar i mig goo långhelg! (är ledig till onsdag! ;)) Så jag startade denna fredag med stor frulle och sen rullade jag till coop och köpte en massa blommor och planteringsjord som jag ska ha på balkongen. Önskar bara att det kunde sluta blåsa och va mulet och att sommaren kunde komma igång nu så jag kan använda min älskade balkong!!
 
Nu ska jag snart dra mig mot gymmet för BÄSTA spinning passet och fettmätning.
Idag ska även läggan städas våldsamt för att imorgon kommer några från jobbet och partayar och dagen ska jag spendera med mammsen så imorgon hinns det inte :)
Nu ska jag ta och hälla i mig PWO och rulla!