23-06-10

Idag har mina underbara föräldrar bröllopsdag. 20 år tillsammans, grattis, grattis! :) Detta har vi firat med champagne och jordgubbar samt middag på Vegas. Mycket trevligt.
Idag har jag även fått mitt schema för sommaren och nu när jag sitter och tittar igenom det förstår jag att jag har alltså en och en halv vecka kvar av sommarlovet!
Detta kommer att resultera i:
'
-jag kommer bli lite deprimerad.
-mitt rum kommer aldrig att städas.
-jag kommer inte kunna vara ute i solen någonting och kommer därför se ut som en albino.
-jag kommer missa alla festivaler.
-jag kommer inte kunna ha igångsättning och min rygg kommer därför att pajja.
'
+Jag kommer bli rik.

19-06-10

Ridningen igår var helt underbar! Det blev lite självständig dressyr uppvärmning på hopp-banan och sedan två varv på terrängbanan<3 Amigo var vrål taggad och det var verkligen jättekul! Träningsverk har jag dock i milda former, men känts har det gjort när jag har knallat runt på expert hela dagen!
Idag fick vi nya kläder och jag fick en namnskyllt. Typ helgens höjdpunkt ;)
Saknad

18-06-10

Måste bara säga att jag gillar inte snickare! Varför ska dom börja 07.00?! Inte okej. Annars har det varit ännu en skön dag på sommarlovet och den kommer bara bli bättre :) NU drar jag till stallet och sedan till Ursviken och myser med Moa :D

Sista tiden som TE2a

Övernattningen i Varuträsk
Skolavslutningen






(lite seg att få ut bilderna, men ändå)


17-06-10

Igår fyllde världens goaste och bästa kusin 1 år!! :)

09-06-10

Så trött är jag nu, om inte tröttare!
06.00 vaknade jag första gången för att Petro (tror jag) kom åt tutan. Sedan vaknade jag med jämna mellanrum fram till 09.00 då vi bestämde oss för att packa ihop och rulla hemåt. Sen dess har jag inte gjort nått vettigt, bara tagit det lugnt och bilder från gårdagen kommer när jag laddat upp bilderna från datorn. Imorgon blir det design och NK, fika på båda ;) NU blire sängen och Heroes!

06-06-10


Städat båda bilarna, haft min sista "riktiga" skoldag, shoppat extremt mkt på Bik Boks rea, ridit Floyd och Sixten ute i skogen med Rebecca, köpt en systemkamera, jobbat mina 2 första dagarna på Expert och firat Challans 18års dag!! Detta har varit höjdpunkterna i min vecka :) och nu väntar en vecka av roligheter med klassen och skolavslutning på fredag, TAGGA!!
'
Bilder ifrån igår :)