Några timmar.

Snart drar jag mot flygplatsen för att hoppa på flyget tillbaka till Stockholm. Längtar! Sista hela dagen var verkligen underbar. Skell bjöd på fint väder och jag och Yaoska hittade på en massa roligheter. Kvällen blev inte sämmre då vi drog till Ursviken för att förtära lite alkohol.
Nu har jag fått i mig brunch och jag hoppa in i duschen för att duscha bort bakfyllan och sen ska jag packa. Är förövrigt sjuuukt förvånad över mig själv som väntat till sista dagen men att packa(!) :D
 
Aja, viktiga saker väntar. Ses i Sthlm! ;)
Foto: @yhaggman kör dahlin dansen och jag är snart dahlin full;)  http://instagr.am/p/Njo0HhCpJg/
Foto: Fan tradition nu... http://instagr.am/p/Njn_OUipJK/
Bilder från igår då Loskan gick bananas på "dansgolvet" ;)

Häär Pet! :D


Fyra dagar.

Siiter som vanligt på jobbet och räknar minuterna tills jag får gå hem!
Ikväll har jag tänkt göra en massa nödvändigheter såsom städa, tvätta,
försöka fixa ihop en vägbesktivning(?) och så hade jag även tänkt hinna redigera lite bilder :) En kul måndag kväll helt enkelt!

Haaard Work...

Eller hur var det nu? Har nu jobbat två timmar och jag har typ inte sålt nånting! Riktigt dött, men det kommer
nog ändras eftersom vädret skulle bli sämre. Hoppas hoppas! Vill att tiden ska gå fort så jag får sluta och dra ut
på första dagen på Trästocks! :D Sen innehåller helgen en massa roliga saker också, så tiden får gärna gå fort nu
som sagt :) Nuu ska jag fortsätta sitta och se jättetrevlig ut till de 5 kunder vi kommer att ha den kommande
timmen och sen får jag lunch och då ska jag shoppa lite! ;)

En av mina stora kärlekar!


Gaaalen Onsdag!

Har typ haft sjuka humör svängningar idag av någon anledning? Började med att humöret gick uppåt att få börja 12 och hinna sola lite. Kommer till jobbet och får höra att jag är ledig idag. Får även höra att jag har fel schema och jobbar lördag som jag trodde jag var ledig... (där gick det ner då) Drog på lite shopping med mamma(upp) drog hem och skulle färga utväxten och håret blir mörktbrunt?! (riktigt jävla ner) Fick sedan se alla kattungar och boka vilka som ska få bo hos oss(uppåt!!) och nu orkar jag inte fortsätta, men ni fattar, jävla massa uppåt och neråt!!
 
Här är dom då mina två småpojkar<3

SRK


I Furögrund<3

 
Har haft fem riktigt underbara dagar nu! Och det verkar som att sommaren äntligen har kommit ifatt oss :) Ikväll har jag varit ute på svinön med Karin och Yaoska hos farmor och farfar! Vi fick go-middag och så har vi "fiskat", kört massa båt och ätit ost och kex. MYS TISDAG! Imorgon börjar jag inte förän 12, men ska hinna med massor före de så nuu ska jag ta och lägga mej!

Världens bästa<3


<3

Foto
Nr fyra.

Party party party...

Jag sa att jag skulle vara redlös och jag var redlös. Köre en gamaldags fylla som chefen skulle ha sagt och gjorde en hel del stopp längs vägen hem ;) Men satan så kul det var! Verkligen en kväll att minnas kan man säga! Och de fick jag j sota för imorse när jag vaknade och inte kunde gå rakt för jag hade så ont i magen, huvudvärken of doom och trött så in i helvette. Men de är bara pået igen. Firmafest lördag ju :))))))
 

Seventeen.

Sitter på jobbet och njuter av att det är två och en halv timma kvar tills jag slutar och får vara ledig i två hela dagar! Det blir ändå en tidig morgon imorgon eftersom jag ska bege mig till White Dragon Tattoo ännu en gång :D Annars så har jag 17
dagar kvar i SkellHell... Låt tiden gå fort snälla?

Jag hittade den!

Insperationen bubblar känner jag! Det var längesen jag höll i min kamera på allvar nu känner jag, men har inte haft nån insperation! Ikväll har jag varit i Ursviken och övat porträtt på min favorit modell Moa<3  Älskar verkligen den ungen. Satt och gick igenom bilderna och blev alldeles varm. Så mycke glädje honn sprider. Det är typ sjukt. Men fick in några bra porträtt iaf som kommer hit efter lite redigering :) Men nuu kommer jag inte lägga ifrån mig kameran! Vill fota mer!! Så jag hoppas det finns någon som skulle vilja stå modell för mig? ;)
 
Nu ska jag iaf försöka sova igen, vilken verkligen verkar vara ett probem för mig den senaste veckan. JObbigt eftersom jag verkligen älskar att sova ;)
 
Gnatt då :)))

Hej då då...

Foto: Han e la go han:') http://instagr.am/p/Ma6BBKCpPV/
Tycker lite synd om mig själv idag. Detta pga: Varit på vårdcentralen och börjat käka pencilin, hoppat omkring på ett ben/haltat mig fram(får inte gå på tatueringen juu), cecar har farit hem, har fyra jobbar dagar till innan ledighet och de är iiinge bra på tv. Färför sätter jag mig nu och käkar godis och sex sex and the city. 
 

trettiosju

Foto: Då vet ni min skostorlek ;) http://instagr.am/p/Mof_sfCpD7/
Detta är då dagens tatuering och jag kan bara säga att den gjorde jävulskt ont! Meen vill man vara fin får man lida pin. NU ska jag ta och gå och lägga mej för imorgon ska jag hoppa omkring på ett ben på jobbet och de kommer nog vara jobbigt. GodNatt :)

Midsommar 2012

Hade glömmt ladda kameran så de blev inte många bilder, men de var lätt den bästa midsommaren hittills :)))))

One Week...

Idag har det nästan gått en vecka sedan jag kom hem och allt jag tänkter på är hur mkt jag vill tillbaka. 26 dagar kvar dock. 
 
Tanken var att jag bara skulle jobba söndag, men det blev onsdag till lördag istället och nu jobbat jag resten av veckan. De var nog bra att jag fått jobba så lite i Sthlm för nu kommer jag jobba röven av mej.
 
Annars var de festival i helgen och det var verkligen jättekul att få träffa så många kända ansikten igen. Dock hade helgen kunat vara roligare om man hade fått slippa allt drama, men men. De var kul ändå :)
 
Foto: Han är ju gryym<3 http://instagr.am/p/Mg0A9TipBZ/